Connect with us

Actualitate

Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău vă propune un ultim eveniment expozițional: (F)Bucătăria – gusturi și bucate pe-ncercate

Pentru că urmează o perioadă de 3 ani în care Galeria de Artă Ioan Sima va trece printr-un amplu  proces de reabilitare și modernizare, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău vă propune un ultim eveniment expozițional și un ultim mod de a fi împreună în acest spațiu, până la profunda sa reînnoire.

Ne-am gândit la ceva mai special, la o expoziție pe care să o facem împreună, tocmai pentru că acest spațiu a reușit adeseori să ne dea sentimentul de comunitate.

Și cum aveam deja programată o expoziție despre alimentația țărănească din prima jumătate a secolului  XX, vă propunem să fim împreună autorii și beneficiarii acestei incursiuni în universul culinar de altădată.

Și ca să reușim o asemenea experiență inedită vă invităm să postați pe profilul vostru de FB fotografii și una din rețetele preparate de părinții sau bunicii voștri, pe care obișnuiți și azi să o pregătiți în familie (în postare este necesar să tăguiți / asignați @Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău sau #muzeuzalau pentru ca acestea să participe la expoziție).

Provocați încă 3 persoane să facă acest lucru și, la rândul lor să invite alți 3 prieteni să posteze fotografii și rețete. Materialele (rețete, fotografii)  cele mai interesante vor face parte din expoziția noastră ”(F)Bucătăria – gusturi și bucate pe-ncercate”, ce va fi organizată la Galeria de Artă Ioan Sima la jumătatea lunii noiembrie. Așteptăm postarea fotografiilor (cu rețetele aferente)  până în 7 noiembrie 2020.

Fii colegul nostru și hai să facem împreună expoziția ce va da startul reîntineririi acestui minunat spațiu care este Galeria de Artă Ioan Sima!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Actualitate