Connect with us

Culturism

Şimleuanul Ioan Laslo a urcat pe scena unui puternic concurs de culturism din Ungaria

Culturistul şimleuan a reprezentat INBA România la INBA Elite Tour Grand Prix din Miskolc, acolo unde a concurat cu alţi sportivi mult mai tineri, reuşind o prestaţie bună


La finele săptămânii trecute, la Miskolc în Ungaria a avut loc o puternică competiţie de culturism. Este vorba despre Elite Tour Grand Prix, concurs desfăşurat sub egidat INBA – International Natural Bodybuilding Association.

La acest turneu şi judeţul Sălaj a avut un reprezentant, este vorba despre veteranul Ioan Laslo. Sportivul şimleuan a plecat în ţara vecină cu gânduri mari şi spera să aducă o medalie pentru ţara noastră, însă, competiţia a fost una acerbă şi a avut de “înfruntat” sportivi mult mai tineri decât el.

Astfel, sâmbătă, 17 octombrie, Ioan Laszlo  a urcat pe scena concursului din Ungaria, alături de alţi nouă sportivi la categoria open +40 de ani. La această categorie de vârstă a fost o competiţie acerbă, având în vedere că au participat sportivi mult mai tineri decât şimleuanul Ioan Laslo, cel care în 26 decembrie va împlini 58 de ani.

Chiar şi aşa, Laslo s-a clasat pe un onorabil loc 6.

“A fost un concurs greu, deoarece la Masters a fost sistem open +40 de ani, indiferent de greutate. Eu şi încă un sportiv am fost la 58 şi 59 de ani, ceilalţi sportivi din categorie au fost tineri sub 45 de ani şi foarte bine pregătiţi. M-am pregătit cât am putut de bine, aş fi vrut să aduc o medalie pentru INBA România”, ne-a declarat Ioan Laslo.

Chiar dacă nu a reuşit să urce pe podium, culturistul şimleuan se declară mulţumit de rezultatul obţinut la competiţia din Ungaria. “Sunt mulţumit de rezultat având în vedere că am concurat alături de sportivi cu 15 şi chiar 18 ani mai tineri. Competiţia a fost organizată super”, a conchis şimleuanul.

Să spunem că în perioada următoare, mai exact în 24 octombrie este programat Campionatul European INBA ce va avea loc la Florenţa (Florence) în Italia. Cu toate că Ioan Laslo s-a pregătit intens pentru această competiţie şi chiar s-a înscris la categoria 50 – 60 de ani, din cauza pandemiei de coronavirus va spune pas aceastei competiţii şi nu va participa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Culturism