Connect with us

FOTBAL

Mihai Petra, artizanul victoriei de la Bistriţa: “Sunt fericit. Putem atinge chiar şi o promovare”

Fotbalistul a reuşit o “dublă” în partida de sâmbătă şi a avut o contribuţie importantă la victoria prin care SCM Zalău a preluat şefia seriei. Echipa zălăuană vrea să rămână în fruntea clasamentului, iar Mihai Petra este optimist că în acest sezon se poate atinge nu doar barajul pentru Liga a II-a ci chiar şi promovarea


Premieră pentru SCM Zalău, care a devenit liderul Seriei a X-a din Liga a III-a. Chiar dacă a început sezonul ezitant cu o eliminare din Cupa României şi cu o remiză la CAO, formaţia zălăuană şi-a revenit rapid şi a bifat patru victorii consecutive.

Ultimul succes a fost reuşit pe terenul unei contracandidate la primele locuri, la Gloria Bistriţa, unde SCM a câştigat cu un categoric 4 – 0.

Drumul spre victorie a fost  deschis de Mihai Petra, care a făcut  0 – 1 spre finalul primei reprize, cu un şut din careu. Tot Mihai Petra a majorat diferenţa, în debutul reprizei secund, când a reuşit un euro-gol, cu un şut de la 20 m, mingea lovind transversala înainte de a intra în plasă.

Au fost primele goluri reuşite de fotbalist în acest campionat, dar Mihai Petra a mai marcat pentru SCM Zalău şi în partidele amicale. Fotbalistul a înscris tot într-un joc cu Gloria Bistriţa, când SCM s-a impus cu 3 – 0.

“A fost o victorie meritată din plin, într-un meci în care nu am dat şanse adversarului. Sunt foarte fericit că am marcat primele mele goluri la SCM Zalău şi sper să urmeze şi altele, pentru a ne menţine în poziţia de lider”, ne-a declarat Mihai Petra.

Aflată în cea mai bună perioadă din scurta sa istorie, SCM Zalău se gândeşte tot mai mult la calificarea pentru barajul de Liga a II-a, acolo unde ajung primele două clasate din fiecare serie. Şi Mihai Petra este optimist după ultimele rezultate şi crede că în acest an se poate ataca chiar şi o promovare.

“În acest sezon poate fi atinsă şi promovarea, nu doar barajul. Important să rămânem concentraţi şi să abordăm fiecare meci la victorie. Acum urmează duelul cu Sportul Şimleu, pe care vrem să îl câştigăm”, spune Petra.

Mihai Petra a ajuns în vară la SCM Zalău, fiind dorit la echipă  şi în sezonul trecut. Cu peste 60 de meciuri în liga secundă, Mihai Petra este unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul Zalăului. A mai jucat la Ceahlăul Piatra Neamţ, ASA Tg. Mureş, FC Braşov şi UTA Arad, unde a fost căpitan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL