Connect with us

HANDBAL

HC Zalău poate începe pregătirea după ce află rezultatele testelor COVID-19!

Ieri, toate jucătoarele şi persoanele din staff s-au testat pentru coronavirus, iar rezultatele sunt aşteptat în cursul zilei de azi. Handbalistele care ies negativ pot reveni la antrenamente după o pauză de două săptămâni


La HC Zalău a fost focar de coronavirus după ce nu mai puţin de 10 jucătoare au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. Şi antrenorii echipei au fost confirmaţi pozitiv, iar Gheorghe Tadici a avut nevoie de spitalizare.

Timp de două săptămâni, activitatea echipei a fost întreruptă, astfel că antrenamentele s-au suspendat. Toate jucătoarele au fost nevoite să intre în izolare pentru 14 zile.

Chiar dacă multe dintre handbaliste nu au avut simptome, iar majoritarea şi-au revenit încă de săptămâna trecută, ele nu au putut reveni la treabă până nu a trecut perioada de izolare.

HC Zalău îşi poate relua activitatea din această săptămână, însă doar după ce se află rezultatele ultimelor teste pentru COVID – 19.

În cursul zilei de ieri, toate jucătoarele şi persoanele din staff s-au testat din nou pentru coronavirus, iar în cursul zilei de azi vor veni rezultatele.

“Cel puţin jucătoarele care sunt negative vor începe pregătirile. Eu sper să fie toate negative şi să fi trecut peste aceste probleme. Cele care au avut probleme sper să fi dobândit imunitatea.  Jucătoarele trebuie să îşi intre în ritm, fiindcă săptămâna viitoare ne aşteaptă patru jocuri în campionat”, a spus Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL