Connect with us

Actualitate

Se suspendă activităţile mai multor clase de la Liceul Tehnologic Gâlgău, dar şi al unor grupe de preşcolari de la Grădiniţa “Prichindel” Jibou

În urma ședinței extraordinare a Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Sălaj desfășurată, în data de 20 octombrie 2020, sub coordonarea prefectului județului Sălaj, Marcel Virgil Țurcaș, au fost adoptate următoarele:

Art. 1. (1) Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, pentru elevii clasei combinate CP şi I, clasei combinate a II-a şi a III-a, claselor a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, din cadrul Liceului Tehnologic nr. 1 Gâlgău.

(2) Liceul Tehnologic nr. 1 Gâlgău rămâne pe scenariul 1 (VERDE), cu respectarea şi aplicarea tuturorn ormelor de protecție.

Art. 2. (1) Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, pentru preșcolarii grupei mari A şi grupei mici B, din cadrul Grădiniţei cu PP Prichindel Jibou.

(2) Grădiniţa cu PP Prichindel Jibou rămâne pe scenariul 1 (VERDE), cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecție.

Art. 3. (1) Se aprobă desfăşurarea activităţilor/cursuri în sistem “faţă în faţă” trecând de la sistemul online pentru preşcolarii Grădiniţei cu PP Hida.

(2) Grădiniţei cu PP Hida, îşi va desfăşura activităţile pe scenariul 1 (VERDE), cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecție.

Art. 4. Suspendarea cursurilor/activităţilor unităţilor de învăţământ mai sus menţionate, se face pe o perioadă de 14 zile, conform propunerilor fiecărui Consiliu de Administraţie, propunere avizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj şi Direcţia de Sănătate Publică Sălaj.

Prezenta hotărâre intră în vigoare în 24 de ore de la data aprobării de către CJSU Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Actualitate