Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca, după victoria de la Bistriţa: “Am dominat partida de la un capăt la altul”

Antrenorul de la SCM Zalău este încântat de rezultatul obţinut de echipa sa în deplasare la Gloria Bistriţa şi este bucuros că SCM Zalău a ajuns pe locul 1, însă a ţinut să felicite şi Sportul Şimleu, formaţie care a urcat şi ea pe podium


SCM Zalău a făcut instrucţie cu Gloria Bistriţa, chiar pe terenul echipei din Bistriţa-Năsăud. A fost un 0 – 4 clar în favoarea zălăuanilor care au dominat jocul de la un capăt la altul, după cum spune antrenorul Marius Paşca.

În urma acelui succes, SCM Zalău a urcat pe primul loc în Seria a X-a din Liga a III-a, fapt pentru care Marius Paşca este bucuros, însă, antrenorul echipei zălăuane a ţinut să felicite şi Sportul Şimleu pentru faptul că a urcat pe podium.

“Mă declar mulţumit atât de jocul echipei, cât şi de rezultat. Scorul nu este întâmplător, fiindcă am dominat partida de la un capăt la altul. Băieţii au avut o atitudine pozitivă pe tot parcursul meciului. Chiar şi după eliminarea lui Istrate, tot noi am fost mai prezenţi în joc. Mă bucur că am ajuns pe primul loc în serie. De acum, totul depinde numai de noi, de felul în care vom gestiona situaţia. Îi felicit şi pe cei de la Şimleu Silvaniei pentru faptul că au ajuns  pe locul trei. Cred este o premieră pentru fotbalul sălăjean,ca două echipe din judeţ să se afle pe podium în Liga a III-a”.

Marius Paşca – antrenor SCM Zalău

În următoarea etapă va avea loc derby-ul judeţean dintre SCM Zalău şi Sportul Şimleu, meci programat sâmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL