Connect with us

FOTBAL

Răzvan Dulap a reintrat în circuit


După o accidentare ce l-a ţinut departe de gazon, fundaşul a revenit la antrenamente, însă deocamdată nu a putut intra în meciurile oficiale, fiind rezervă la partida de la Bistriţa


Cam cel mai important jucător din sezonul trecut a fost fundaşul Răzvan Dulap, care a fost şi căpitanul echipei. În vară, fotbalistul s-a aflat la final de contract şi pentru câteva luni a plecat la muncă în străinătate.  A revenit însă în luna august la SCM şi şi-a prelungit contractul, însă a intrat în programul de pregătire a echipei cu câteva săptămâni mai târziu decât ceilalţi colegi.

Fundaşul a avut şi ghinionul să se accidenteze, astfel că a ieşit  din circuit şi a trebuit să facă o pauză mai lungă, din cauza unor probleme la tendon. S-au scurs şase meciuri din acest sezon, iar Răzvan Dulap nu şi-a putut ajuta deloc echipa. Abia de săptămâna trecută a reînceput antrenamentele, însă deocamdată, Răzvan Dulap nu poate intra la joc, astfel că la Bistriţa a fost doar rezervă.

 “Uşor-uşor şi Răzvan Dulap intră în programul echipei. El a revenit la antrenamente de săptămâna trecută, dar încă nu va putea juca. Mă bucur că a revenit şi sper să fie apt pentru ultimele etape din tur”, spune antrenorul Marius Paşca.

Şi Răzvan Dulap aşteaptă cu nerăbdare revenirea în teren şi speră să pună umărul la o clasare în primele două locuri, care să permită SCM-ului calificare la barajul pentru Liga a II-a.

“Acum mă pregătesc normal. Mai am mici dureri şi sper să pot juca cât de repede. Avem  o echipă bună şi eu cred că putem prinde un loc de baraj pentru Liga a II-a. Nu este o serie  grea, dar din ce am văzut sunt rezultate imprevizibile”, ne-a declarat Răzvan Dulap.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL