Connect with us

FOTBAL

Luigi Pop, juniorul de la Sportul Şimleu care joacă constant în Liga a III-a!


La doar 17 ani pe care i-a împlinit săptămâna trecută, fotbalistul a fost titular la toate meciurile disputate până acum în campionat. În urmă cu o etapă, tânărul fotbalist a reuşit să înscrie şi primul gol în Liga a III-a, chiar cu o zi înainte de a-şi serba ziua de naştere. “A fost cel mai frumos cadou de ziua mea”


Sportul Şimleu a avut un parcurs bun în startul sezonului. Dacă în campionat a acumulat 11 puncte în şase etape şi a ajuns pe podium, în Cupa României a ajuns până în faza a III-a şi a fost foarte aproape de un duel cu o echipă de Liga a II-a.

Sunt rezultate de care şimleuanii sunt mândri, mai ales că la început de sezon, Sportul era cotată cu şanse mici de a se salva de la retrogradare.

Sportul a mai ieşit în evidenţă cu un aspect, prin faptul că a  antrenorul a dat credit să joace şi jucătorilor din Şimleu. Mulţi dintre ei s-au aflat la debutul în Liga a III-a, dar cu toate acestea au reuşit să facă faţă nivelului.

În evidenţă a ieşit juniorul Luigi Pop, care la doar 17 ani pe care i-a împlinit săptămâna trecută a fost titular în cele şase etape, dar şi în meciul din Cupa României, cu SCM Zalău.

Jucătorul a prins încredere şi a a jucat constant, chiar dacă nu are mare experienţă, nici în Liga a IV-a, acolo unde el a jucat mai mult pentru echipa de juniori A1.

“Este un sentiment foarte frumos să joc la această vârstă şi mă bucur foarte mult că antrenorul George Zima mi-a dat această şansă de a fi titular în aceste etape. Nivelul este mult mai ridicat, având în vedere că eu vin de la juniori şi nu am prins foarte multe meciuri în Liga a IV-a. Terenul de fotbal este locul unde mă simt  cel mai bine, împreună cu coechipierii care îmi dau o siguranţă în plus. Simt că împreună cu antrenorul şi cu colegii mei am format o adevărată familie, ne-a declarat Luigi Pop.

Prestaţiile sale bune au fost încununate şi cu primul gol în Liga a III-a, pe care l-a reuşit în partida cu Someşul Dej, chiar cu o zi înainte de ziua sa.  “A fost cel mai frumos cadou de ziua mea. A fost o încununare a muncii, a efortului şi sacrificiilor întregii echipe”, spune jucătorul.

Luigi Pop: “Dintotdeauna, visul meu  a fost să ajung fotbalist”

Chiar dacă recent a făcut pasul de la juniori la seniori, Luigi Pop are deja şase meciuri în Liga a III-a, dar şi un gol. Tânărul fotbalist este abia la început de carieră şi încă este junior, având în vedere că în urmă cu o săptămână a împlinit vârsta de 17 ani. Nu vrea să se oprească la acest nivel şi îşi propune să muncească în continuare, pentru ca pe viitor să ajungă şi mai sus.

“Dintotdeauna, visul meu a fost să ajung fotbalist. Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi familiei pentru susţinere şi pentru tot ce am realizat până acum. Cu siguranţă îmi doresc ceva mai mult pentru viitor, dar toate trebuie luate pas cu pas”, a spus Luigi Pop.

 

Mai multe pe aecst subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 14 octombrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL