Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, duel cu o contracandidată la primele două locuri


SCM Zalău are parte de o deplasare dificilă în etapa a VI-a, urmând să joace pe terenul Gloriei Bistriţa, o formaţie cu pretenţii la locurile de baraj şi implicit la promovareaîn Liga a II-a. Deocamdată, rezultatele nu o ajută pe gruparea bistriţeană care în cinci etape a strâns doar opt puncte şi s-a încurcat până şi pe terenul ultimei clasate


Sâmbătă, ora 15.00, Stadionul “Jean Pădureanu”:

Gloria Bistriţa – SCM Zalău

SCM Zalău nu a jucat la finalul săptămânii trecute cu Minuar, iar jocul a fost amânat din cauza cazurilor de COVID – 19 de la gruparea maramureşeană. Deşi a stat, echipa  zălăuană a rămas pe poziţia secundă, dar putea fi egalată în clasament, de către Gloria Bistriţa. Acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece Gloria a obţinut doar o remiză, în deplasare de la Luceafărul Oradea. Pe terenul ultimei clasate, Gloria a întâmpinat probleme, din cauza  că a avut lotul decimat de absenţe, atât din cauza accidentărilor, cât şi din cauza faptului că trei jucători au absentat pentru că au fost pozitivi la testarea pentru coronavirus.

Indirect, SCM Zalău a profitat de problemele Gloriei, echipei pe care o va întâlni în etapa a VI-a, programată sâmbătă, de la ora 15.00. SCM Zalău se va deplasa la Bistriţa, pentru jocul programat pe Stadionul “Jean Pădureanu”, unde va înfrunta o contracandidată la primele locuri.

Chiar dacă a început ezitant campionatul şi în cinci etape a acumulat doar 8 puncte, Gloria Bistriţa rămâne o echipă cu pretenţii la locurile ce duc la barajul pentru Liga a II-a. Trupa pregătită de Dan Matei are jucători consacraţi care să poată gestiona o astfel de bătălie, astfel că în lotul celor de la Gloria se află Albuţ, Nalaţi, Curtuiuş, Stoianof, fotbalişti ce au trecut prin Liga 1. În tabăra Gloriei se află şi doi jucători străini, Alassan şi Libong, dar rămâne de văzut câţi dintre aceşti jucători vor fi apţi pentru jocul de sâmbătă.

În ce priveşte SCM Zalău, toţi jucătorii sunt valizi, iar testele covid sunt negative. Formaţia sălăjeană vine însă după o pauză, care ar putea fi un dezavantaj pentru echipa lui Marius Paşca, care să-şi fi ieşit din forma bună, după trei victorii consecutive.

Oricum, SCM Zalău se deplasează cu moral ridicat la Bistriţa, de unde speră să se întoarcă cu un rezultat pozitiv, prin care să rămână pe locul secund.

SCM Zalău şi Gloria Bistriţa s-au mai întâlinit în vară, la două partide amicale. La primul joc ce a avut loc la Bistriţa, gruparea zălăuană a câştigat cu un categoric 3 – 0. În retur, amicalul s-a terminat cu o remiză, scor 1 – 1, însă şi acest joc putea fi câştigt de zălăuani, dar în prelungiri, SCM a ratat o lovitură de la 11 m.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL