Connect with us

FOTBAL

Derby-ul SCM Zalău – Minaur Baia Mare a fost reprogramat. Când se dispută meciul

Partida restantă din etapa a V-a se va juca pe 28 octombrie, de la ora 15.00


Aflată într-o formă bună, SCM Zalău aştepta cu încredere derby-ul cu Minaur Baia Mare, însă confruntarea dintre primele două clasate ale seriei nu s-a mai jucat. Cu patru zile înainte de meci, în tabăra celor de la Minaur au fost  depistate nouă cazuri de coronavirus, astfel că partida cu SCM Zalău a fost amânată.

Tot săptămâna trecută, Minaur Baia Mare urma să joace în Cupa României cu ACS FC Recea, dar acest joc nu a mai avut loc, iar Recea s-a calificat mai departe, la “masa verde”.

Dacă în Cupa României, meciurile echipelor ce se confruntă cu cazuri de COVID – 19 nu se reprogramează, în campionat, partidele se amână pentru o altă dată.

Astfel, FRF a şi stabilit data la care va avea loc derby-ul dintre SCM Zalău şi Minaur Baia Mare. Jocul se va disputa peste două săptămâni, mai precis pe 28 octombrie, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal din Zalău.

Până atunci, SCM Zalău joacă în deplasare la Gloria Bistriţa, după care va disputa derby-ul sălăjean, cu Sportul Şimleu, programat pe 24 octombrie, la Zalău.

Şi Minaur Baia Mare are două jocuri dificile până la confruntarea de la Zalău. Sâmbătă, elevii lui Dorin Toma se deplasează la CSC Sânmartin, iar în etapa din 24 octombrie vor juca acasă cu Gloria Bistriţa.

Din etapa a V-a s-a mai amânat şi jocul dintre CA Oradea şi CSM Satu Mare, care a fost programat tot pe 28 octombrie.

Patru etape au mai rămas de disputat din turul de campionat, care se va încheia pe 7 noiembrie. În acest an se joacă şi prima rundă din retur, care a fost programată pe 14 noiembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL