Connect with us

Politică

EXCLUSIV. Doctorul Neaga intră în competiţie pentru un loc în Parlamentul României!


Reputatul medic ortoped vizează un loc la Camera Deputaţilor, acolo unde Iuliu Nosa îşi anunţase de ceva timp retragerea. Surprinzător, din competiţia internă a partidului a ieşit Dan Ghiurco, primarul Jiboului anunţând că prioritatea sa numărul unu este comunitatea de pe Someş, acolo unde se derulează importante proiecte de investiţii implementare de el încă din mandatul trecut


Azi, după-amiază, la Zalău a avut loc o întâlnire între liderii PSD Sălaj şi primarii social-democraţi din Sălaj. Tema principală a fost alegerile parlamentare din 6 decembrie, mai exact o consultare  în ce priveşte numele de candidaţi cu care PSD să vină în faţa alegătorilor la parlamentare.

În cursul zilei de miercrui, pe listă se aflau nu mai puţin de opt nume: patru la Senat (Gheorghe Pop, Călin Forţ, Claudiu Bujor şi Ovidiu Costinaş) şi patru la Camera Deputaţilor (Florin Florian, Dan Ghiurco, Sergiu Panie şi Ioan Cheşeli).

La evenimentul de azi din municipiu au venit şi surprizele. Deşi se afla pe listă, Dan Ghiurco s-a retras din competiţie, vechiul şi noul primar al Jiboului anunţând că doreşte să se focuseze doar spre comunitatea de pe Valea Someşului.

Marea supriză a venit, însă, de la renumitul medic – Florian Neaga, cel care s-a înscris în competiţia pentru un loc în Parlamentul României.

Doctorul care a ridicat ortopedia din Zalău la rang de artă vizează un loc la Camera Deputaţilor. Pe lista doritorilor se mai află Florin Florian – cel care a fost candidatul PSD la Consiliul Judeţean Sălaj,  Sergiu Panie – fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, dar şi Ioan Cheşeli – primarul comunei Cristolţ.

La Senat, bătălia va fi şi mai acerbă. Astfel, pe lângă cele patru nume anunţate de Ştirile din Sălaj în cursul zilei de azi, pe listă s-au mai adăugat Dorin Gorgan – noul primar al comunei Bobota, Dorel Man – primarul comunei Letca, dar şi Alin Opriş – consilier judeţean, cel care de ani buni ocupă funcţia de director al Energobit Prod Jibou.

Vom reveni cu mai multe amănunte.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Politică