Connect with us

HANDBAL

Prima etapă din Liga Florilor decimată de cazuri de coronavirus

După HC Zalău, o altă formaţie nu poate juca în turneul de la Ploieşti din cauza cazurilor de coronavirus. Nou-promovata Crişul Chişineu-Criş a anunţat  că nu se poate prezenta nici ea după ce cinci jucătoare au fost depistate pozitiv, iar DSP Arad nu a dat avizul de participare la competiţie


După o pauză de şapte luni, handbalul feminin din România porneşte din nou la drum, într-o perioadă dificilă, măcinată de problemele cauzate de coronavirus.

Liga Naţională începe într-un mod diferit, astfel că se joacă sub formă de turnee, prima etapă fiind programată miercuri şi joi, în Sala Olimpia din Ploieşti.

Din cauza celor 10 cazuri depistate săptămâna trecută, HC Zalău a anunţat că nu se poate prezenta la jocul cu Minuar, dar nu este singura echipă care va absenat din cadrul turneului. Toate echipele au trebuit să se testeze cu 48 de ore înainte de turneu, astfel că au apărut şi cazurile pozitive.

Nou-promovata Crişul Chişineu-Criş a anunţat că 5 jucătoare sunt pozitive, însă chiar dacă şi-ar fi dorit să joace meciul din prima etapă, nu a primit avizul DPS Arad şi în aceste condiţii nu a făcut deplasarea.

Şi la Activ Ploieşti, o altă nou-promovată, situaţia este cât se poate de gravă şi au fost depistate mai multe jucătoare, dar gruparea prahoveană speră să poată juca cu celelalte handbaliste valide.

Rapid Bucureşti a raportat trei cazuri, însă echipa va putea juca partida cu CSM Slatina.


Programul turneului de la Ploieşti

Miercuri, 14 octombrie

10:15 Rapid București-CSM Slatina

13:00 CSM Galați-Gloria Bistrița

15:45 HC Zalău-Minaur Baia Mare (nu se dispută)

18:30 Gloria Buzău-CSM București (TVR1)

Joi, 15 octombrie

10:15 Crișul Chișineu Criș- CSU Cluj  (nu se dispută)

13:00 Dacia Mioveni-Măgura Cisnădie

15:45 Activ Ploiești-Dunărea Brăila

18:30 SCM Craiova-SCM Rm. Vâlcea (TVR1)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL