Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu, după puncte pe Someş 

În cadrul etapei a V-a din Liga a III-a, Sportul Şimleu se deplasează la Vad, pentru confruntarea cu Someşul Dej, tot o nou-promovată  Având în faţă o echipă accesibilă, şimleuanii sunt încrezători că pot aduce primele puncte şi de pe teren străin


În cele patru etape care s-au scurs din acest campionat, Sportul Şimleu a evoluat de trei ori acasă şi o singură dată în deplasare.

Pe teren propriu, formaţia şimleuană a câştigat cu CSM Satu Mare şi a remizat cu CSC Sânmartin şi CAO Oradea, iar în deplasare s-a întors învinsă de la Şomcuta Mare.

A doua deplasare pentru gruparea şimleuană va fi în etapa a  V-a, care este programată sâmbătă, de la ora 15.00. Sportul Şimleu urmează să dea piept unei echipe mai accesibile, Someşul Dej, tot o nou-promovată, care a strâns 3 puncte în primele patru runde.

Dejenii au reuşit o victorie în prima etapă cu Luceafărul Oradea, după care au înregistrat trei înfrângeri consecutive cu SCM Zalău, Minaur Baia Mare şi Gloria Bistriţa, practic cele mai puternice echipe din Serie.

Someşul Dej mizează pe un lot tânăr, dar are şi câţiva jucători care au mai trecut pe la Liga a III-a, însă şi un antrenor cu state vechi la acest nivel, sătmăreanul Mircea Bolba, care în urmă cu mai bine de 10 ani a antrenat Silvania Şimleu, în Liga a III-a.

Înaintea partidei ce se va disputa la Vad, gruparea de sub Măgură este încrezătoare că poate aduce primele puncte de pe teren străin, însă va întâlni Someşul la doar trei zile distanţă după partida din Cupa României, cu CSC Sânmartin. Acest lucru poate aduce o oarecare stare de oboseală în rândul şimleuanilor, care au avut un program încărcat în ultima lună.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL