Connect with us

LUPTE LIBERE

CSS Zalău organizează selecţii pentru secţia de lupte libere

Cea mai prolifică secţie din ultimii ani a Clubului Sportiv Şcolar Zalău face selecţii în fiecare zi la Stadionul Municipal Zalău


Secţia de lupte libere de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău este una dintre cele mai prolifie ale instituţiei şcolare, sportivii remarcându-se la competiţiile naţionale, reuşind an de an să câştige zeci de medalii.

De altfel, în anii 2018 şi 2019, sportivi de la această secţie au fost desemnaţi cei mai buni sportivi ai clubului în anii respectivi. Dacă în 2018, cel mai bun sportiv de la CSS Zalău a fost Vasile Moldovan, în anul 2019, această distincţie i-a revenit Andreei Bulgăr.

Anul acesta a început bine pentru luptătorii de la CSS Zalău, iar trei sportivii s-au calificat în finala Campionatului Naţional Şcolar din luna martie, Casiana Tişe reuşind să urce pe podium la categoria 73 kg.

Însă, a urmat pandemia de coronavirus, iar activitatea secţiei a fost sistată până la începutul lunii septembrie, când luptătorii Clubului Sportiv Şcolar au revenit la pregătiri.

Situaţia este una dificilă în prezent, iar din acest motiv, zălăuanii nu vor participa la finala Campionatului Naţional de Lupte pe Plajă – cadeţi, juniori şi seniori.

Cu toate acestea, activitatea secţie continuă şi în această perioadă chiar se organizează selecţii pentru alcătuirea unei grupe de începători (copii cu vârste între 6 şi 13 ani).

Selecţia va avea loc în fiecare zi la Stadionul Municipal Zalău, în intervalul orar 15.30 – 17.00.

Grupa va fi pregătită de prof. Gheorghe Panc. Pentru informaţii suplimentare – 0744 – 672.511.

Totodată, CSS Zalău face selecţii şi pentru celelalte secţii ale clubului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in LUPTE LIBERE