Connect with us

FOTBAL

Etapa şi golul pentru fundaşul Marius Leitan

Deşi joacă în defensivă, bătăiosul fundaş a marcat două goluri în ultimele două jocuri. După reuşita de la Şomcuta, fotbalistul a înscris cu CAO golul prin care Sportul Şimleu a obţinut un punct


De la startul campionatului, Sportul Şimleu a reuşit să înscrie şase goluri în cele patru jocuri, iar în evidenţă au ieşit în mod special fundaşii.

Ismael Guiti a marcat în partidele cu CSC Sânmartin şi CSM Satu Mare, iar în ultimele două jocuri, la finalizare a apărut alt fundaş – Marius Leitan.

Bătăiosul jucător a înscris golul de onoare pentru Sportul, în deplasarea de la Şomcuta Mare, iar sâmbătă a marcat şi în poarta celor de la CAO Oradea.

A fost golul prin care Sportul Şimleu a reuşit egalarea şi în cele din urmă s-a dovedit a fi golul prin care echipa antrenată de George Zima a obţinut un punct.

Este primul sezon în Liga a III-a pentru Marius Leitan, care până acum a mai evoluat în Liga a IV-a, pentru Sportul Şimleu şi CS Barcău Nuşfalău. “Este o diferenţă de la cer la pământ între cele două ligi. Sunt alte cerinţe şi foarte mult profesionalism. Simţi că joci cu adevărat fotbal”, a mai spus Marius Leitan.

“Mă bucur că am marcat şi am putut să îmi ajut echipa. Îmi pare rău că nu am câştigat, dar dacă e  să fim realişti, în a doua repriză am avut şi puţin noroc. Însă aşa e la fotbal. Nu cred că avem motive să nu fim mulţumiţi de ce am reuşit până acum, mai ales că la început de sezon nu ne dădea nimeni nicio şansă. Am eliminat din Cupă pe SCM Zalău, o echipă cu jucători foarte buni, iar în campionat am strâns 5 puncte. Obiectivul nostru este să să jucăm un fotbal frumos şi să ne salvăm”, ne-a declarat Marius Leitan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL