Connect with us

Actualitate

FOTO. Detalii de la accidentul petrecut pe Meseș

Un bărbat din judeţul Cluj a efectuat o manevră de depăşire, deşi acest lucru era interzis pe acel sector de drum, fapt ce a dus la coliziunea cu un alt autoturism, condus de un tânăr din Şimleu Silvaniei. În urma impactului a rezultat rănirea a patru persoane


Un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane s-a produs în această seară, la ora 19:33, pe Drumul Național 1F, la km 73+445.

La data 8 octombrie, pe drumul menționat, un bărbat de 59 de ani, din județul Cluj, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Zalău – Cluj Napoca, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, în zona indicatorului “Depășirea Interzisă”, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu o mașină condusă de un tânăr de 26 de ani, din Șimleu Silvaniei.

În urma impactului a rezultat rănirea a patru persoane, dintre care, cei doi șoferi și pasagerii din mașina condusă de bărbatul din Cluj, de 39, respectiv 43 de ani.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate