Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, amical cu o echipă de Liga a II-a!


Având în vedere că derby-ul cu Minaur de la final de săptămână nu se mai dispută, gruparea de sub Meseş şi-a programat un joc amical, tocmai cu o formaţie de Liga a II-a. Astfel, vineri, de la ora 11.00, SCM Zalău o va întâlni pe ACS FC Recea, pe terenul echipei din Maramureş


Derby-ul Seriei a X-a, dintre SCM Zalău şi Minaur Baia Mare nu se mai dispută sâmbătă. Cum în tabăra maramureşenilor sunt nouă cazuri de COVID – 19, jocul a fost amânat, urmând să fie reprogramat la o dată ulterioară.

Aflând această veste, SCM Zalău s-a orientat rapid şi şi-a găsit adversar pentru finalul de săptămână, tocmai o echipă de Liga a II-a.

ACS FC Recea va sta în etapa a VII-a din Liga a II-a, astfel că cele două grupări au căzut de comun acord să dispute un joc amical.

Partida este programată vineri, de la ora 11.00, la Recea. Se anunţă un test bun pentru SCM Zalău, care are ocazia să îşi măsoare forţele cu o grupare din eşalonul secund, ce vine după două rezultate mari,  victorie cu Rapid Bucureşti şi egal cu “U” Craiova.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL