Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, mărturii de pe patul de spital

Managerul de la HC Zalău se află internat la secţia de boli infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, acolo unde este îngrijit de o echipă formidabilă de medici, după cum ne mărturiseşte chiar celebrul antrenor


Deşi a crezut că are o simplă răceală, Gheorghe Tadici a fost confirmat în zilele trecute cu noul coronavirus.

Managerul de la HC Zalău trece prin momente grele şi se află internat la secţia de boli infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

Starea sa de sănătate este bună în prezent, iar celebrul antrenor ne-a mărturisit că este că îngrijit de o echipă formidabilă de medici.

“Sunt internat la secţia boli infecţioase şi în prezent mă simt mai bine. Sunt îngrijit de o echipă formidabilă de medici, asistente şi personal auxiliar, la fel ca toţi ceilalţi pacienţi”, a spus Gheorghe Tadici, pentru Sportul Sălăjean.

De altfel, de la HC Zalău, nu doar Gheorghe Tadici a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, ci şi mai multe jucătoare, din câte se pare, mai bine de o jumătate din lot.

După cum ne-a informat managerul echipei, echipa va fi reevaluată în cursul zilei de azi de către DSP şi o echipă de specialişti de la contagioase.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL