Connect with us

FOTBAL

Thriller cu şase goluri. Romario Rus a înscris şi a adus un punct pentru ACS FC Recea în duelul cu FC “U” Craiova

Meci nebun la Recea. Oltenii au deschis scorul, pentru ca maramureşenii să întoarcă rezultatul în partea secundă. Însă, echipa lui Nicolo Napoli a revenit în avantaj, scor 2 – 3, pentru ca Romario Rus să restabilească egalitatea după o fază fixă executată impecabil de Adrian Micaş


Deşi a început prost sezonul, ACS FC Recea este pe o pandă ascendentă după numirea pe banca tehnică a ex-rapidistului Nae Constantin. După ce etapa trecută, Alin Bota şi compania au câştigat în faţa titratei Rapid Bucureşti, nici liderul FC “U” Craiova nu a reuşit să câştige la Recea.

La fel ca şi în meciul cu Rapid Bucureşti, un aport important în obţinerea acestui rezultat l-a avut Romario Rus. Spre deosebire de meciul cu giuleştenii, de această dată, mijlocaşul sălăjean a fost titular şi a făcut pereche la mijlocul terenului cu Adrian Micaş, celălalt fotbalist sălăjean din lotul echipei din Recea.

Debutul partidei cu oltenii a semănat cu cel împotriva Rapidului, iar echipa lui Nicolo Napoli a deschis scorul graţie penalty-ului transformat de Claudiu Bălan. Însă, chiar înainte de pauză, Romario Rus a centrat perfect de la colţul terenului pentru lovitura de cap a atacantului Marius Coman care a restabilit egalitatea.

După revenirea de la cabine, Coman a pasat decisiv pentru Arsene Luboya care a adus Recea în avantaj. Însă, situaţia de pe tabela s-a întors la 180 de grade, după ce oltenii au marcat prin Marian Anghelina (lovitură liberă) şi Valentin Munteanu. Era minutul 66 şi craiovenii păreau că se îndreaptă spre victorie.

Însă, Romario Rus a fost de altă părere. Gruparea din Recea a avut o lovitură liberă din lateral stânga, iar Adrian Micaş a pasat la firul ierbii, undeva în zona punctului cu var, de unde Romario Rus l-a învins elegant pe portarul Craiovei, pentru a restabili egalitatea, în minutul 70.

Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani va deveni în curând tătic şi a ţinut să-i dedice golul marcat soţiei sale şi viitorului său copil.

Câteva minute mai târziu, după o gafă în apărarea olteană, portarul Craiovei fiind ieşit din careu, Adi Micaş putea marca pentru 4 – 3, însă şutul său de la aproximativ 35 m a trecut peste poarta oaspeţilor.

S-a terminat 3 – 3, rezultat în urma căruia, FC “U” Craiova este pe locul 1, cu 14 puncte, cu unul mai mult decât Rapid, în timp ce ACS FC Recea a ajuns la patru puncte în ultimele două etape şi a urcat pe locul 18.

În etapa următoare, maramureşenii vor avea etapă liberă.

Sursa foto: Dan Buia \ Suporter.img

Mai multe detalii pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean din 7 octombrie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL