Connect with us

FOTBAL

Perioadă de foc: SCM Zalău joacă trei meciuri la rând cu cele mai puternice echipe din Serie

Formaţia zălăuană are parte de dueluri dificile în următoarele trei etape, cu CSC Sânmartin, Minaur Baia Mare şi Gloria Bistriţa


Campionatul Ligii a III-a se desfăşoară sub o altă formă în acest sezon afectat de pandemia de coronavirus, astfel că s-au format 10 serii de câte 10 echipe.

Sezonul regulat numără doar 18 etape, iar la final, primele două clasate din fiecare serie vor merge la barajul pentru Liga a II-a, în timp ce ultimele două clasate vor lua drumul Ligii a IV-a. SCM Zalău are planuri importante în acest campionat şi îşi propune să lupte pentru locurile de baraj.

Deja după trei runde, echipa antrenată de Marius Paşca se află pe poziţia secundă, dar  vrea să rămână rezervată şi să se concentreze pentru ce urmează.

Următoarele trei runde se anunţă dificile pentru gruparea de sub Meseş, care urmează să întâlnească cam cele mai puternice echipe din Seria a X-a. Seria “de foc” începe sâmbătă, când SCM Zalău va juca în deplasare la CSC Sânmartin, după care în etapa a V-a va evolua pe teren propriu, cu liderul Minaur Baia Mare.

Un meci extrem de dificil va avea echipa zălăuană şi în etapa a VI-a, când va întâlni în deplasare pe Gloria Bistriţa. Gruparea bistriţeană şi-a propus promovarea în acest sezon, dar deocamdată a început ezitant şi a acumulat 4 puncte din nouă posibile.

SCM Zalău s-a duelat cu Gloria Bistriţa şi Minaur Baia Mare şi în perioada de pregătire. Cu Bistriţa a reuşit o victorie şi o remiză, iar cu Minaur a pierdut primul amical la limită, iar în al doilea a reuşit o remiză.

“Sunt trei meciuri foarte grele, dar cred că putem câştiga 9 puncte. Avem forţa de a reuşi acest lucru, dar trebuie să fim atenţi, fiindcă întâlnim echipele cele mai bune din Serie. Şi Bistriţa este o echipă cu pretenţii chiar dacă a început mai ezitant, dar are un lot bun şi va fi acolo în faţă.  Baia Mare are deja trei victorii şi este principala favorită la primul loc”, spune antrenorul Marius Paşca.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL