Connect with us

FOTBAL

Duel dificil pe teren propriu pentru Sportul Şimleu

În cadrul etapei a IV-a, Sportul Şimleu primeşte vizita bihorenilor de la CA Oradea. Chiar dacă adversara este pe penultimul loc cu un singur punct în trei etape, formaţia şimleuană are parte de un meci greu cu o echipă care a ţinut piept Zalăului, dar şi celor de la Gloria Bistriţa


Învinsă în deplasarea de la Şomcuta Mare, Sportul Şimleu a rămas cu 4 puncte după trei etape. Clasamentul nu este foarte relevant după doar trei runde, iar cu o victorie orice echipă poate face salturi în clasament. Şi o înfrângere poate avea repercursiuni în ierarhie, iar Sportul Şimleu a văzut acest lucru după meciul de sâmbătă, când a căzut de pe locul 3 până pe poziţia a şasea.

Pentru Sportul Şimleu urmează sâmbătă un meci pe teren propriu cu o adversară ce a venit tot din Liga a IV-a. Formaţia din Oradea vine sub Măgură pentru a obţine puncte, fiind în criză de rezultate pozitive. O remiză cu SCM Zalău a fost singurul rezultat pozitiv pentru echipa antrenată de Florin Fărcaş, care în runda a doua a cedat în faţa liderului Minaur Baia Mare, iar sâmbătă a pierdut cu Gloria Bistriţa.

Înfrângerea în faţa bistriţenilor a fost nemeritată. După 0 – 2, CAO a reuşit egalarea, dar a pierdut la ultima fază, în minutul 90+4.

Chiar dacă în mare pare are un lot tânăr, bihorenii dispun şi de câţiva jucători experimentaţi, precum Victor Dobrescu, Marius Hosu sau Constantin Roşu, acesta din urmă având şi meciuri în prima ligă.

În meciul de sâmbătă, Sportul Şimleu are avantajul terenului propriu, dar acest avantaj contează mai puţin în această perioadă de pandemie, în care accesul spectatorilor în tribune este restricţionat, astfel că la un joc pot asista aproximativ 100 de persoane, conform protocolului medical.

CA Oradea şi Sportul Şimleu s-au mai întâlnit la începutul anului, într-un joc amical, în care bihorenii s-au impus la limită. În primă fază, cele două echipe se puteau duela la barajul pentru Liga a III-a, însă FRF a schimbat sistemul după izbucnirea pandemiei şi s-a organizat turnee între trei campioane, astfel că cele două echipe nu au mai nimerit în aceeaşi grupă.

Să mai spunem că în lotul orădenilor se află şi un portar din Şimleu Silvaniei, Debre Istvan, care în trecut a jucat pentru Sportul. CAO este pregătită de Florin Fărcaş, antrenor care a antrenat la Şimleu Silvaniei, pe vremea când Silvania evolua în Liga a II-a.

“Chiar dacă a acumulat doar un punct, CAO a arătat un joc bun, chiar şi în meciul cu Gloria Bistriţa, pe care l-a dominat, dar a pierdut în prelungiri. Doar nişte execuţii ale unor jucători experimentaţi de la Bistriţa au făcut diferenţa. Întâlnim o echipă tânără, care are şi câţiva jucători experimentaţi. Au şi ei nevoie de puncte, dar şi noi vrem să ne continuăm seria bună de pe teren propriu. Va fi un meci încrâncenat. Noi fiind o echipă nou-promovată, cu 7 – 8 debutanţi în Liga a III-a, orice rezultat pozitiv contează. Noi însă vom ieşi la joc şi vom încerca să câştigăm”, spune George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL