Connect with us

Culturism

Sranko Zsolt, pe podium la un puternic concurs de culturism

Culturistul şimleuan a participat la bodybuilding  la concursul care s-a desfăşurat la Dej, reuşind să obţină medalia de argint


După o pauză de câţiva ani în care s-a axat pe pregătirea sportivilor de la sala pe care o deţine în Şimleu Silvaniei, Sranko Zsolt a revenit în forţă în competiţiile de culturism, reuşind să câştige premii importante la concursuri internaţionale desfăşurate fie în Românie, fie în alte state europene.

Însă, din cauza pandemiei de coronavirus, culturistul şimleuan a fost nevoit să ia din nou o pauză, de această dată una forţată, dar de această dată şi competiţiile de culturism au luat pauză deodată cu el.

Una peste alta, restricţiile au început să fie mai relaxate, astfel că se pot organiza din nou competiţii sportive.

Aşa se face că la finalul weekend-ului precedent, în perioada 26 – 27 septembrie, în Sala Sporturilor din Dej a avut loc competiţia de culturism denumită Pro Nutrition Grand Prix, competiţie ajunsă la ediţia a XII-a.

Sranko Zsolt a participat la categoria bodybuilding, la 90 kg.

Şimleuanul a avut o prestaţie bună, iar la final a reuşit să urce pe podium, clasându-se pe locul al doilea la categoria sa. Sportivul se declară mulţumit de rezultatul obţinut, mai ales că în toată această perioadă fost mai greu cu pregătirea.

“A fost un concurs frumos cu sportivi foarte bine pregătiţi. Am făcut o pauză de trei luni pentru că am închis sala şi am renovat tot. A fost mai greu cu pregătirea, dar am reuşit să obţin locul 2 la Dej. În continuare, îmi propun să ajung la data de 17 octombrie la Fitparade în Budapesta”, ne-a declarat Sranko Zsolt.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Culturism