Connect with us

Ştiri din Sălaj

Claudiu Bîrsan a ratat încredințarea mandatului de consilier județean. Liberalul are CORONAVIRUS

Numărul politicienilor din județul Sălaj infectați cu noul coronavirus crește. Patru membri marcanți ai PSD Sălaj – e vorba despre Tiberiu Marc, Florin Florian, Sergiu Panea și Ioan Miclea – au fost confirmați recent cu COVID-19.  Din păcate, în acest început de săptămână, au fost înregistrate și alte cazuri asemănătoare.

Pe lista pacienților a intrat acum și liberalul Claudiu Bîrsan, cel care în urma alegerilor locale de duminică a devenit consilier județean de pe listele PNL. La începutul acestei săptămâni, fostul viceprimar al municipiului Zalău a fost depistat cu COVID-19.


„Sâmbătă, am făcut un pic de febră și starea febrilă a persistat până duminică dimineața. În continuare, am avut dureri de cap și am decis să merg la urgență. În cursul zilei de luni, am fost confirmat cu noul coronavirus. Mi s-a făcut evaluarea la Infecțioase și  mi s-a spus că starea generală este foatre bună. Ca urmare, mi s-a prescris un tratament pentru acasă. Am primit aspirină și ceva antibiotice. Practic, eu nu am nimic. Doar că azi mi-am pierdut gustul și mirosul. Am citit că ăstea-s asociate cu formele ușoare ale Covid”,
a spus Claudiu Bîrsan pentru Știrile din Sălaj.

Din cauza problemelor cu noul coronavirus, ”Dius” a ratat evenimentul special de încredințare a mandatului de consilier județean din partea Biroulului Electoral Județean al Circumscripției 33 Sălaj, ce a avut loc azi la Zalău.

Dacă în mandatul trecut era consilier municipal, Claudiu Bîrsan se află acum pe lista celor 11 liberali ce vor face din noul Consiliul Județean.

 

 

Dinu Iancu Sălăjanu, președintele ales al Consiliul Județean, împreună cu consilierii județeni ai Partidului Național Liberal au primit azi mandatele de aleși locali din partea Biroul Electoral Județean al Circumscripției 33 Sălaj.

“Votul exprimat duminică de către cetățenii județului Sălaj ne dă o mare responsabilitate. Oamenii și-au dorit să schimbe vechea administrație pentru că au văzut la vecinii bihoreni și clujeni ce înseamnă o administrație liberală eficientă, care dezvoltă comunitățile prin fonduri europene într-un ritm alert. Împreună cu echipa PNL vom implementa proiectele pe care le-am propus în programul nostru electoral, validat prin vot de către cetățeni. Nu în ultimul rând îmi doresc o comunicare și o colaborare deschisă cu toți sălăjenii pentru a crea împreună județul pe care ni-l dorim”, a declarat Dinu Iancu Sălăjanu, președintele ales al Consiliului Județean.

Conform centralizării proceselor verbale, sălăjenii au încredințat prin votul lor cele mai multe mandate – 11 – Partidului Național Liberal.

Consilierii județeni PNL validați: Dinu Iancu-Sălăjanu, Marcel Zaharia, Dumitru Blaga, Alexandru Dimitriu, Dana Crișan,  Dumitru Ardelean, Paul, Maghiu, Claudiu Bîrsan, Ioan Iepure, Dănuț Crișan și Ioan Alexa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj