Connect with us

Ştiri din Sălaj

Alertă la PSD. Florin Florian, Sergiu Panie, Tiberiu Marc şi Ioan Miclea, confirmaţi cu coronavirus 


În ultimele zile, mai mulţi lideri PSD Sălaj au fost confirmaţi cu noul coronavirus şi au ajuns în spital. “Acum mă aflu la spital. Nu mă simt rău şi sper să fie bine până la final”, a spus Florin Florian pentru Ştirile din Sălaj


Sâmbătă, înaintea alegerilor locale, Tiberiu Marc – preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj a fost confirmat cu COVID-19. A fost doar începutul, deoarece imediat după alegerile de duminică, mai mulţi lideri ai social-democraţilor din judeţ au fost depistaţi cu noul coronavirus.

Astfel, Sergiu Panie a fost confirmat şi el cu COVID-19, la începutul acestei săptămâni, mai exact luni. Vicepreşedintele PSD Zalău, cel care în mandatul trecut a fost şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, a fost internat deja în Spitalul de Infecţioase din municipiul Zalău.

Ca şi cum nu ar fi de ajuns, în spital a ajuns şi Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Fostul prefect al Sălajului a fost confirmat marţi cu noul coronavirus şi acum se află sub tratament.

În fine, un alt membru marcant al social-democraţilor din judeţ a fost infectat cu coronavirus. Este vorba de Ioan Miclea, actualul director al Citadin Zalău, care a fost confirmat tot în cursul zilei de azi.

Conform informaţiilor primite de colegii noştri, toţi pacienţii se află acum într-o stare de sănătate destul de bună.

“Da, este adevărat. Am unele probleme cu noul coronavirus şi acum mă aflu la spital. Nu mă simt rău şi sper să fie bine până la final”, a menţionat Florin Florian de pe patul spitalului, pentru Ştirile din Sălaj.

Nu ştim dacă aceste probleme de sănătate au legătură cu campania electorală. Cert este însă faptul că majoritatea dintre aceştia au fost prezenţi vineri la evenimentul electoral de la Zalău, acolo unde mai mulţi simpatizanţi şi membri ai social-democraților din judeţ s-au întâlnit cu lideri ai PSD-ului, e vorba de Marcel Ciolacu – preşedintele PSD, profesorul Vasile Dîncu şi Paul Stănescu – secretarul general al PSD. De precizat faptul că întâlnirea a avut loc în aer liber, în Amfiteatrul din Parcul Central al municipiului, iar cei prezenţi au respectat măsurile de prevenire împotriva infectării cu virusul COVID-19.

 

Mai multe pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean şi Ştirile din Sălaj de miercuri, 30 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj