Connect with us

Ştiri din Sălaj

REZULTATELE FINALE de la Zalău. Ionel Ciunt, după victoria clară în faţa lui Florin Iordache: “Votul pe care mi l-aţi acordat înseamnă responsabilitate şi implicare”


Vechiul şi noul primar al Zalăului va continua dezvoltarea municipiului şi în următorii patru ani. Ionel Ciunt a strâns 10.376 de voturi, cu mai bine de 4.000 de voturi faţă de candidatul USR – PLUS, Florin Iordache


Municipiul Zalău a cunoscut o dezvoltare importantă în primul mandat de primar al lui Ionel Ciunt. Oraşul are acum un alt suflu, mai modern şi mai cochet. Bulevardul Mihai Viteazul a fost reabilitat şi modernizat, iar investiţiile în învăţământ şi sănătate au reprezentat de asemenea o prioritate pentru administraţia locală aflată în subordinea lui Ionel Ciunt.

Totodată, administraţia a reuşit să obţină finanţări importante pentru alte proiecte care presupun dezvoltarea municipiului, cele mai importante fiind în domeniul infrastructurii rutiere. Tocmai de aceea Ionel Ciunt şi-a dorit continuitate şi a candidat pentru un nou mandat, iar zălăuanii l-au susţinut şi au votat pentru continuitate.

Astfel, la alegerile locale din 27 septembrie, Ionel Ciunt (PSD) a strâns 10.376 de voturi, în timp ce Florin Iordache (USR-PLUS) a obţinut 6.013 voturi. Nicolae Fazakas (UDMR) a strâns 2.328 de voturi.

Prin urmare, cu un procent de 50,94 %, Ionel Ciunt a câştigat un nou mandat de primar al municipiului Zalău, mandat în care îşi propune finalizarea proiectelor aflate în derulare, dar şi alte investiţii noi.

Ionel Ciunt a ţinut să le mulţumească celor care au avut încredere în el şi au votat pentru continuitate şi îi asigură şi pe cei care au avut alte opţiuni că şi ei vor avea parte de toată consideraţia sa.

“Cu încrederea miilor de zălăuani, din grijă faţă de oameni şi din respect şi preţuire pentru opţiunea acestora, voi continua să muncesc pentru Zalău. Votul pe care mi l-aţi acordat înseamnă responsabilitate şi implicare. Fără îndoială nu va fi uşor, dar mă voi gândi mereu la toţi cei care şi-au pus nădejdea în mine şi atunci voi găsi forţa necesară pentru a continua. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de mine şi îi asigur de toată consideraţia mea şi pe cei care au avut alte opţiuni.  Doamne ajută!”, a fost mesajul primarului Ionel Ciunt, după câştigarea unui nou mandat de primar al municipiului Zalău.

În ceea ce priveşte Consiliul Local Zalău, PSD are 9 consilieri, PNL a câştigat 5 mandate, USR-PLUS are 4 consilieri, în timp ce UDMR are 3 consilieri.

 


Situaţia la alegerilor locale de la Zalău:

Primărie:

Ionel Ciunt (PSD) – 10.376 voturi

Florin Iordache (USR-PLUS) – 6.013 voturi

Fazakas Nicolae (UDMR) – 2.328 voturi

Adrian Popan (PMP) – 531 voturi

Alexandru Mureşan (PNŢCD) – 451 voturi

Ludovica Breban (ALDE) - 356 voturi

Ioan Lung (Pro România) – 313 voturi

 

Consiliul Local:

PSD - 9 consilieri

PNL – 5 consilieri

USR-PLUS – 4 consilieri

UDMR - 3 consilieri


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj