Connect with us

FOTBAL

Şimleuanul Daniel Pop s-a reîntors la Gaz Metan Mediaş


După ce în sezonul trecut a fost împrumutat la Luceafărul Oradea, fundaşul sălăjean a revenit în vară la Gaz Metan. Deocamdată, tânărul fotbalist joacă tot pentru echipa secundă, ce activează în Liga a III-a, dar prestaţiile sale l-ar putea propulsa la echipa mare ce evoluează în Liga 1


De ani buni, sălăjeanul Daniel Pop este legitimat la Gaz Metan Mediaş, însă nu a apucat să debuteze pentru echipa din Liga 1. Fotbalistul de 21 de ani a activat mai mult la echipa secundă, din Liga a III-a, dar în stagiunea trecută a fost împrumutat la Luceafărul Oradea.

La gruparea bihoreană, Daniel Pop a fost jucător de bază şi  a jucat constant într-o echipă care a fost în primele locuri din Seria a V-a a Ligii a III-a.

În vară, Daniel Pop a fost în atenţia lui SCM Zalău, club care l-a mai dorit şi în 2019, dar a fost aproape şi de Sportul Şimleu,  formaţie cu care s-a antrenat pentru o perioadă de timp.

Până la urmă, sălăjeanul a revenit la Gaz Metan Mediaş, club cu care mai are contract. Deocamdată, Daniel Pop joacă tot pentru echipa secundă care s-a reînfiinţat în această vară şi a fost primită de FRF, în Liga a III-a.

La finalul săptămânii trecute, Gaz Metan II Mediaş a debutat în noul campionat al Ligii a III-a şi a câştigat derby-ul cu Hermannstadt II, meci în care Daniel Pop a fost titular.

Medieşenii s-au impus cu 1 – 0 graţie unui gol marcat în prelungiri, din lovitură liberă. Gaz Metan II Mediaş face parte din Seria a VII-a a Ligii a III-a, iar conducerea a decis să reînfiinţeze echipa secundă pentru ca tinerii jucători să aibă meciuri în picioare şi să poată face pasul mai uşor spre prima echipă.

Acest lucru îşi propune şi Daniel Pop, care speră să ajungă cât mai repede în atenţia antrenorului Dusan Uhrin şi să debuteze în Liga 1.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL