Connect with us

Ştiri din Sălaj

Moment istoric pentru PNL. Liberalii au preluat şefia Consiliului Judeţean Sălaj, după o domnie de 16 ani a PSD-ului!


“Celor câteva mii care s-au implicat direct în campania electorală, zecilor de mii care ați crezut în echipa PNL și i-ați încredințat votul, dar și celorlalte zeci de mii cărora va trebui să vă demonstrăm în următorii ani că vă merităm votul”, a declarat Lucian Bode, preşedinte PNL Sălaj


După ce în ultimii 16 ani, Consiliul Judeţean Sălaj a fost condus de către PSD, la Alegerile Locale din 27 septembrie a avut loc o schimbare importantă, astfel că PNL a preluat şefia, graţiei victoriei obţinute de Dinu Iancu Sălăjanu.

Este un moment istoric pentru PNL și un moment istoric pentru Sălaj. Administrația județeană are de acum o conducere liberală și un parteneriat solid cu guvernul liberal din care, cu mândrie, fac și eu parte.

Urmează 4 ani de muncă, ani în care va trebui să demonstrăm fiecărui cetățean în parte că toate asumările din campania electorală sunt pentru noi obiective și nu doar simple promisiuni.

Urmează 4 ani în care echipa PNL Sălaj va trebui să demonstreze că județul nostru poate fi aliniat la standardele administrațiilor liberale din județele învecinate.

Axa Vestului a fost întregită prin victoria obținută de PNL la Consiliul Județean Sălaj.

“Îl felicit pe Dinu Iancu Sălăjanu pentru victorie, îi felicit pe toți primarii PNL a căror muncă din ultimii ani le-a fost răsplătită cu noi mandate și nu în ultimul rând pe cei 6 noi primari liberali care au reușit să-și convingă electoratul că o administrație de dreapta reprezintă o soluție pentru dezvoltarea comunităților lor”, a spus Lucian Bode, preşedintele PNL Sălaj.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj