Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Ionel Ciunt: “Am votat cu gândul și ideea ca echipa, care a demonstrat că se poate, să continue!“

Primarul municipiului Zalău a fost unul dintre cei mai matinali votanți din Zalău. Alături de soția sa, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului a trecut pragul Secției de votare Nr. 3 din incinta Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 1 de pe Strada Gheorghe Doja încă de la ora 7.30!

La primele ore ale dimineții a fost la vot și Florin Florian – candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj.

Candidații social-democraților au avut un discurs asemănător, bazat pe proiecte, în primul rând pe cele finanțate din fonduri europene.

Candidatul la funcția de primar a vorbit despre continuitate, despre dezvoltarea municipiului, astfel că Zalăul să poată continua procesul de modernizare, astfel încât urbea de la poalele Meseșului să devină cu adevărat un oraș european.

 

“Am votat cu gândul și ideea ca echipa, care a demonstrat că se poate, să continue. Să continue să dezvolte municipiul nostru, în special pe fonduri europene. Să continue această dezvoltare a Zalăului, într-un oraș modern, prosper, într-un oraș european.
În ceea ce privește măsurile de protecție sanitare, am văzut că lucrurile sunt în regulă, astfel că îi îndemn pe cetățenii municipiului să participe la vot. Respectând toate reglementările date de autorități, riscul îmbolnăvirii cu coronavirus este aproape inexistent“, a fost declarația lui Ionel Ciunt.

 

 

 

 

Sursa video: Facebook – Ionel Ciunt

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj