Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Dacian Cioloș a votat la Zalău. “Aici nu mai e cazul să alegem răul cel mai mic. Să dăm o şansă unor oameni care vin cu un spirit nou”

La fel ca și în anii trecuți, Dacian Cioloș a votat acasă, la Zalău. Fostul premier a mers la vot alături de Florin Iordache, candidatul PLUS la funcția de primar al municipiului Zalău.

La ieșirea de la vot, copreşedintele USR PLUS a ținut să arate cât de important e votul de azi pentru viitorul comunităţilor noastre. Cioloș a subliniat că la Zalău există acum o alternativă bună, prin care municipiul nostru să iasă din provincialism şi izolare.

“E foarte important să votăm pentru că de votul de astăzi depinde ce se va întâmpla în comunităţile noastre locale în următorii ai. Eu am votat, ca de obicei, la Zalău şi astăzi cu şi mai multă bucurie am votat aici pentru că nu mai e cazul să alegem răul cel mai mic. Avem, cu adevărat, o alternativă pentru un Zalău modern, un Zalău care să iasă din provincialism şi izolare, un Zalău care să beneficieze de apropierea de Cluj, de Oradea, de zona de vest a României, un Zalău în care să se investească şi să se creeze locuri de muncă. E important, din punctul meu de vedere, să dăm o şansă unor oameni care vin cu un spirit nou, cu un suflu nou şi asta o putem face prin vot. Degeaba ieşim în stradă atunci când nu avem ocazia să acţionăm direct, acum e momentul să o facem şi sper ca toţi cetăţenii români să aibă asta în minte în cursul zilei de astăzi”, a declarat Dacian Cioloş, după ieșirea de la secţia de votare.

Liderul PLUS România a mai spus că va sărbători câștigarea alegerilor locale de la Primăria Zalău și candidatul Florin Iordache va prelua mandatul.

Până atunci, însă, Dacian Cioloș va merge azi prin țară în mai multe locuri.  “E important să încurajăm ca oamenii să iasă la vot”, a conchis copreşedintele USR PLUS .

 

 

 

 

 

Sursa video: Facebook – PLUS Sălaj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj