Connect with us

Ştiri din Sălaj

Liderii PSD au venit la Zalău să îşi susţină candidaţii pentru alegerile locale


Nume grele PSD au venit azi în Sălaj pentru susţinerea candidaţilor social-democraţi la alegerile locale de duminică. Marcel Ciolacu – preşedintele PSD, profesorul Vasile Dîncu şi Paul Stănescu – secretarul general al PSD – au făcut o tur de forţă prin ţară, terminat tocmai la Zalău


Pe ultima sută de metri, liderii PSD au făcut un maraton prin ţară, pentru a-şi ajuta colegii de partid aflaţi în bătăliile pentru alegerile locale. Astfel, Marcel Ciolacu – preşedintele PSD, cel care e şi președintele Camerei Deputaților din Parlamentul României, profesorul Vasile Dîncu şi Paul Stănescu – secretarul general al PSD – au făcut un tur de forţă, vizitând nu mai puţin de 20 de judeţe.

Circuitul din finalul de campanie electorală s-a terminat azi în Sălaj, unde greii din PSD s-au întâlnit membrii şi simpatizanţii partidului din judeţ. A avut loc o întâlnire în Amfiteatrul din Parcul Central din municipiu, la care au fost prezenţi şi liderii judeţeni. Cap de listă au fost deputatul Iuliu Nosa, senatorul Pop Gheorghe, Tiberiu Marc  – preşedintele Consiliului Judeţean, Sergiu Panie – vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ionel Ciunt – primarul Municipiului Zalău, viceprimarul Teodor Bălăjel, administratorul public Călin Forț şi mulţi primari de comune PSD.

A urmat o conferinţă de presă, la care au fost prezenţi Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu, Ionel Ciunt şi Florin Florian. Oaspeţii noştri au ţinut să le ureze mult succes candidaţilor PSD pentru alegerile  locale de duminică.

 

Cel care a luat cuvântul prima dată a fost liderul PSD. Marcel Ciolacu a spus că ales şi Zalăul în periplul prin ţară pentru a mulţumi primarilor PSD care au ales calea complicată, aceea de a apăra social-democraţia şi a rămâne alături de noi.

“I-am văzut azi şi mai determinaţi pentru a apăra adevăratele principii ale partidului”, a punctat Marcel Ciolacu. Acesta a ţinut să îi felicite pe Ionel Ciunt şi pe Florin Florian pentru munca depusă aici. Totodată, Ciolacu a vrut să îl laude pe Florin Florian pentru determinarea sa de a termina proiectele începute de Tibi Marc, subliniind că acesta va depăşi realizările pe fostul preşedinte!?

 

Pe aceeaşi linie s-a aflat şi Vasile Dîncu, cel care a apreciat munca depusă de colegii de partid în administraţia locală sălăjeană. Renumitul profesor nu a uitat să îl “înţepe” puţin pe candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj. Dîncu a avut puterea de a-îşi arunca cenuşă în cap pentru greşelile partidului din trecut, precizând însă că PSD lucrează deja la curăţenie şi la aducerea unor oameni noi, urmând ca social-democraţii să lucreze la o Strategie de Dezvoltare a României.

 

“Am venit aici pentru a-mi arăta solidaritatea şi prietenia faţă de Ionel Ciunt şi Florin Florian, oameni pe care îi apreciez şi cărora am vrut să le arătăm că le suntem alături. Ei şi-au asumat această luptă dificilă cu… tezaurul folcloric. E complicat să faci administraţie şi să te bani cu unii care merg la botezuri şi nunţi. Sunt chestii total diferite. Astfel, nu s-a putut intra într-un dialog cu candidatul sau cu alţi candidaţi pentru un dialog pe proiecte. Candidaţii noştri au trebuit să vorbească singuri. Sper ca electoratul să observe acest lucru şi, pe lângă respectul faţă de partid sau faţă de artişti sau cântăreţi, administraţia e ceva serios. Cântăreţii ne bucură atunci când suntem în pauză şi când ne odihnim. În rest, administraţia trebuie să funcţioneze pentru bunăstarea cetăţenilor.

Din alt punct de vedere, ne-am întâlnit aici cu organizaţia, cu candidaţii noştri, cu care am vorbit despre ce vrem în viitor, pentru a restructura partidul şi a-l moderniza. Pentru noi, e un scop fundamental. Nu e uşor în timpul competiţiei să faci şi curăţenie şi să aduci oameni noi, dar suntem obligaţi să facem acest lucru. Avem un decont greu după guvernarea noastră dinainte. Vom lucra la o Strategie de Dezvoltare a României”, a declarat Vasile Dîncu.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj