Connect with us

BOX

Nastai: Am pierdut meciul cu Mioveniul la capitolul fizic

Partida de sub Măgură s-a jucat pe un teren greu, în ciuda faptului că organizatorii şi-au dat tot interesul pentru ca, la ora jocului, gazonul să arate în condiţii acceptabile după ninsorile abundente din ultimul timp.
 

În final, arbitrii au dat drumul la partidă cu o jumătate de oră întârziere, iar Dacia s-a impus la scor de forfeit. După meci, tehnicianul şimleuan a declarat că tocmai starea gazonului a fost adbersarul elevilor săi.

“Adversara noastră a ştiut să joace mai bine pe un astfel de teren. Argeşenii au fost primii la minge, au ştiut mai bine cum trebuie jucat pe un astfel de teren şi le-a ieşit. "n plus, Dacia are jucători cu experienţă, dar zi un obiectiv opus celui pe care-l avem noi. Din păcate, nu am putut face mai mult la capitolul fizic, dar eu sper că această înfrângere ne va trezi la realitate”, a spus Dacian Nastai.

 

La rândul său, Marian Pană ne-a declarat: “A fost o victorie categorică a noastră. Echipa a demonstrat că are potenţial, din primul şi până în ultimul minut. Sper să nu mai avem ghinionul din prima etapă, când am evoluat tot aşa, dar nu am reuşit să câştigăm. Obiectivul nostru este promovarea în Liga I şi sunt convins că-l putem îndeplini, dacă vom evolua tot aşa”.  "n ce priveşte formaţia Şimleului, tânărul tehnician al Mioveniului, venit la Dacia în această iarnă, la recomandarea lui Florin Halagian, a avut doar cuvinte de laudă. “Şimleul are o echipă tânără, frumoasă, care a cedat după primul gol. Experienţa jucătorilor mei a făcut diferenţa”.

 

 

 

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in BOX