Connect with us

Sporturi

S-a disputat etapa a IV-a a Campionatul de Teqball. Real Madrid se apropie de locul 2!


În timp ce Magic Delivery nu a avut adversară nici în această rundă, bătălia mai interesantă s-a dat pentru locul 2. Real Madrid a ajuns în finala mare, pe care a pierdut-o cu 2 – 1, dar după punctele acumulate în această rundă s-a apropiat de locul 2


O nouă etapă s-a scurs din Campionatul Judeţean de Teqball, iar la finalul săptămânii trecute a avut runda cu numărul patru. Şase echipe au fost la start, împărţite în două grupe de câte trei echipe. Din Grupa A au mers mai departe în semifinale TDI şi Big Vet, în timp ce din Grupa B s-au calificat în “careul de aşi” Magic Delivery şi Real Madrid. Cele două echipe aveau să se întâlnească şi în finală. Dacă în grupe, Magic Delivery s-a impus cu 2 – 0, în finală, scorul a fost mai strâns, astfel că echipa formată din Mark Mocan şi Mihai Jugrestean a câştigat cu 2 – 1.

Din nou Magic Delivery a acumulat 6 puncte şi s-a desprins în clasamentul general, având 8 puncte peste TDI, ocupanta locului secund.

Lupta pentru locul 2 devine mai interesantă, în condiţiile în care finalista din etapa a IV-a, Real Madrid s-a apropiat la doar două puncte de TDI.

În clasamentul general, pe locul 4 se află 94 Generation, poziţia a cincea este ocupată de Big Vet, iar pe locul 6 se află FWP. Ultima clasată este Meseriaşii, care a strâns 6 puncte.

Rezultatele etapei a IV-a:

Grupa A: Big Vet – TDI  2 – 1, Big Vet – FWP 2 – 0, TDI – FWP 2 – 0

Grupa B: Real Madrid – Meseriaşii 2 – 0, Real Madrid – Magic Delivery 0 – 2, Magic Delivery – Meseriaşii 2 – 0

Locul 5 – 6: Meseriaşii – FWP 2 – 0

Semifinala 1:  TDI – Magic Delivery 0 – 2

Semifinala 2:  Real Madrid – Big Vet 2 – 0

Finala mică:  TDI – Big Vet 2 – 0

Finala mare:  Magic Delivery – Real Madrid 2 – 1

Clasamentul etapei a IV-a: 1. Magic Delivery 6p, 2. Real Madrid 5p, 3. TDI 4p, 4. Big Vet 3p, 5. Meseriaşii 2p şi 6. FWP 1p

Clasamentul general: 1. Magic Delivery 25p, 2. TDI 17p, 3. Real Madri 15p, 4. 94 Generation 13p, 5. Big Vet 8p, 6. FWP 7p, 7. Meseriaşii 6p.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi