Connect with us

FOTBAL

Un fost jucător de la SCM Zalău, la Luceafărul Oradea


Din vară, Denis Laza a ajuns la Luceafărul Oradea, iar sâmbătă va avea ocazia să joace împotriva fostei sale echipe. “Vom da totul pe teren pentru a obţine cele 3 puncte”, spune jucătorul


Adversara Zalăului din etapa a III-a se bazează doar pe jucători tineri, toţi din Bihor, însă Luceafărul are în lot şi câţiva fotbalişti care au mai jucat în Liga a III-a.

Unul dintre ei este mijlocaşul Denis Laza, care în turul campionatului trecut a evoluat pentru SCM Zalău.

“Mă bucur să îmi revăd foştii colegi care au mai rămas la echipă. În teren suntem duşmani, dar după meci suntem prieteni. Vreau din tot sufletul să câştigăm acest meci pentru a avea încredere”, ne-a declarat Denis Laza.

Bihoreanul este conştient că în partida de vineri, SCM Zalău porneşte favorită, având de partea sa experienţa unor jucători ce au jucat mai sus de Liga a III-a.

“Ne aşteptă un meci greu contra unei echipe cu jucători cu experienţă. Noi suntem o echipa tânără, în formare, dar orice meci îl jucamcu gândul la victorie. Noi avem în echipă mulţi jucători tineri, talentaţi, care vor să demonstreze că pot ajunge la un nivel mai mare. Ştiucă cei de la SCM au jucători cu experienţă cu meciuri la nivelul primelor două ligi, dar noi vom da totul pe teren ca să luăm cele 3 puncte”, a spus Denis Laza.

După ce a plecat de la SCM Zalău, Denis Laza a ajuns la CSC Sânmartin, iar în această vară a fost în probe şi la Sportul Şimleu.

Să mai spunem că Luceafărul Oradea, adversara Zalăului de sâmbătă a avut un meci epuizant în Cupa României, marţi după-amiază, cu CSC Sânmartin. Jocul a avut nevoie de 120 de minute, cât şi de lovituri de la 11 m pentru a putea fi desemnată echipa calificată în turul al treilea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL