Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Crucea Roşie, acte de caritate la Colegiul Naţional “Simion Bărnuţiu” şi la Spitalul Prof. Dr. “Ioan Puşcaş” din Şimleu Silvaniei


Printr-o campanie umanitară iniţiată de Crucea Roşie, filiala Sălaj, au fost donate bănci şi scaune la Colegiul Naţional Simion Bărnuţiu din Şimleu Silvaniei, iar spitalul orăşenesc a beneficiat de paturi, mese de birou, fotolii şi un dulap


O bună educație atrage după sine dezvoltarea unor oameni pregătiți să înfrunte chiar și vicisitudinile vieții cotidiene. Din educație rezultă o mai bună protecție a sănătății individuale și colective și posibilitatea creării unor piloni activi și stabili în acest domeniu. Caritatea este tot un rezultat al unei bune educații și informării corecte a fiecărui individ în parte.

Cele trei caracteristici sunt comune și pentru CRUCEA ROȘIE SĂLAJ în întreaga activitate desfășurată la nivel regional. Campaniile umanitare caritabile, interesul arătat pentru sprijinirea sistemului educațional și grija pentru mediul medical din județ se află pe lista de priorități a filialei Sălaj a Crucii Roșii România.

În acest sens, în perioada aceasta au fost donate Colegiului Național Simion Barnuțiu din Șimleu Silvaniei, un număr de 168 de bănci și tot atâtea scaune pentru a putea fi folosite de către elevii și cadrele didactice în special în condițiile create de răspândirea noului Coronavirus-19.

Spitalul orășenesc Prof.dr. Ioan Pușcaș din Șimleu Silvaniei a beneficiat de o donație de 12 paturi prevăzute cu dispozitiv de ridicare pentru bolnavi, un dulap de lemn, 17 mese de birou utile în secțiile spitalului și 3 fotolii.

Campaniile umanitare inițiate de Crucea Roșie filiala Sălaj, continuă să vină în sprijinul oamenilor și a instituțiilor care contribuie la protejarea, vindecarea, educarea sau dezvoltarea comunităților.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj