Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, în căutarea primei victorii externe


În etapa a III-a, SCM Zalău se deplasează la Luceafărul Oradea, singura echipă din Seria a X-a care nu a acumulat niciun punct în primele două runde. În faţa unei formaţii ce se bazează doar pe jucători tineri, gruparea zălăuană ia în calcul doar cele 3 puncte pentru a se apropia de primele locuri


Chiar dacă a început sezonul ezitant, cu o eliminare din Cupa României şi cu o remiză la CA Oradea, SCM Zalău a dat semne de revenire în etapa a II-a. Cu toate că nu a făcut un joc strălucit, formaţia antrenată de Marius Paşca a câştigat cu 1 – 0 şi a ajuns la 4 puncte contabilizate, cu ajutorul cărora se află pe poziţia a patra în clasamentul Seriei a X-a.

Obiectivul echipei în acest campionat este o clasare pe podium, dar echipa zălăuană nu ascude faptul că se gândeşte chiar la primele două locuri ce asigură calificarea la barajul pentru Liga a II-a.

Până să atingă o astfel de performanţă, SCM Zalău are de adunat puncte, iar o bună oportunitate va fi sâmbătă, când gruparea de sub Meseş va juca în deplasare la Luceafărul Oradea.

În campionatul trecut, Luceafărul Oradea s-a luptat la primele locuri şi a avut o echipă redutabilă, dar în acest sezon, bihorenii au schimbat liniile şi se bazează doar pe jucători tineri. Formaţia pregătită de Ciprian Dianu joacă în Liga a III-a doar cu jucători din Bihor, iar de data aceasta, obiectivul echipe este menţinerea în acest eşalon.

Deocamdată, Luceafărul Oradea nu a cunoscut gustul rezultatelor pozitive. În prima etapă a pierdut cu 2 – 0 în deplasarea de la Someşul Dej, iar în derby-ul bihorean cu CSC Sânmartin a pierdut cu 2 – 1. Luceafărul a fost însă aproape să scoată o remiză în acest joc, în care a condus cu 1 – 0, dar în cele din urmă a pierdut în prelungiri.

În faţa singurei echipe din Seria a X-a, ce nu a acumulat niciun punct, SCM Zalău este favorită, iar echipa antrenată de Marius Paşca se gândeşte doar la cele 3 puncte, cu ajutorul cărora ar putea avansa în primele locuri ale clasamentului.

Dacă SCM Zalău se poate concentra în această săptămână doar asupra jocului cu Luceafărul Oradea, bihorenii au fost conectaţi şi la meciul din Cupa României, pe care l-au susţinut marţi, cu vecinii de la CSC Sânmartin.

Pentru jocul de vineri, antrenorul Marius Paşca se va putea baza şi pe Florin Pop, dar şi pe portarul Andrei Pop, cei doi fiind accidentaţi la jocul  cu Someşul Dej.

Marius Paşca: ”Ne interesează cele trei puncte puse în joc”

”Fiecare meci îl jucăm la victorie, nicidecum nu ne gândim să jucăm defensiv, să ne apărăm şi să vedem ce va ieşi. Ne interesează cele 3 puncte în meciul cu Luceafărul Oradea şi vom face tot ce depinde de noi să le obţinem. Întâlnim o echipă care are un lot tânăr, însă chiar dacă a pierdut primele două meciuri trebuie să tratăm adversarul cu maximă seriozitate”. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL