Connect with us

TENIS

Patrik Bolduţ, tare şi cu cei mai mari. Puștiul de 10 ani a câştigat primul turneu la categoria 12 ani!


 Sportivul pregătit de Sergiu Carp a avut o comportare deosbită la un turneu din Cluj-Napoca, reuşind să câştige primul său turneu la categoria 12 ani. Deşi are doar 10 ani, Patrik a avut o voinţă de fier care l-a propulsat pe primul loc la ediţia de toamnă a Trofeului Marc


Deşi are doar 10 ani, Patrik Bolduţ aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Puştiul legitimat la ACS Sergiu Carp Tennis Club a făcut senzaţie la categoria de vârstă 10 ani, reuşind să câştige peste 10 turnee din circuitul Federaţiei Române de Tenis.

La începutul anului viitor, puştiul va împlini 11 ani, astfel că antrenorul Sergiu Carp a decis ca Patrik să participe până la finalul acestui an doar la categoria de vârstă 12 ani pentru a prinde experienţă.

Zis şi făcut. Astfel, la ediţia de toamnă a Trofeului Marc, competiţie desfăşurată la Cluj-Napoca, Patrik Bolduţ a participat la categoria de vârstă 12 ani, reuşind să facă o figură frumoasă şi se câştige trofeul pus în joc.

Elevul lui Sergiu Carp a trecut fără probleme de primul tur, reuşind să-l învingă în două seturi pe David Popescu, scor 6 – 0, 6 – 0. Nici adversarul din sferturi nu i-a pus prea mari probleme puştiului sălăjean care a trecut cu 6 – 3, 6 – 2 de Erich Pop.

Calificat în semifinale, Patrik Bolduţ s-a duelat cu favoritul numărul 2, Şerban Rus Apan, pe care de asemenea a reuşit să-l învingă în două seturi, scor 6 – 2, 6 – 2. În marea finală, Patrik Bolduţ s-a duelat cu Robert Cuşnir. Meciul a fost destul de echilibrat, sălăjeanul reuşind să câştige primul set la tie-break, scor 7 – 6 (3).

Setul al doilea a revenit sportivului de la CS Vektor, pentru ca în super tie-break, Patrik să se impună cu 10 – 4, pentru ceea ce înseamnă primul turneu câştigat la categoria de vârstă 12 ani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS