Connect with us

Ştiri din Sălaj

Bogdan Ilieş poate intra în istoria Zalăului, ca fiind primul consilier independent în Consiliul Local Zalău!

Bogdan Ilieş este singurul om care reprezintă cetăţenii în Consiliul Local, nu clasa politică. Inclusiv campania electorală a fost una diferită şi reală, bazată pe principii, nu pe proiecte.

Candidatul independent a anunţat public, atât în precampanie, cât şi în campania electorală că o să îşi doneze indemnizaţia lui de consilier în scopuri umanitare reale.

Bogdan Ilieş poate intra în istoria Zalăului, ca fiind primul consilier independent în Consiliul Local. Totodată, Ilieş va fi singurul consilier local independent din ultimii 30 de ani.

Sloganul lui Bogdan Ilieş este “Facem istorie în Zalău”. Nu l-a ales întâmplător, ci pentru faptul că în ultimii ani nu a mai fost ales un consilier local independent în municipiu.

Astfel, dacă va câştiga, Ilieş va intra în istoria oraşului.

Acest lucru poate fi realizat doar dacă va reuşit să strângă o mie de voturi, necesare pentru a accede în Consiliul Local Zalău.

Campania sa se bazează mai mult pe principii şi nu pe proiecte, însă un proiect important de-al său este desfiinţarea Poliţiei Locale şi transformarea acesteia în direcţia a municipalităţii, condusă, prin detaşare, de un ofiţer MAI!

Istoria alegerilor ne arată că au mai fost astfel de încercări ca ale lui Bogdan Ilieş.

Comandat de Bogdan Ilieş – candidat independent
Cod AEP: 242001308

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj