Connect with us

Ştiri din Sălaj

PMP aduce normalitatea în Şimleu

Ajuns la vârsta de 36 de ani, TRAIAN RASTĂU, cel ce ocupă poziţia secundă pe lista candidaţilor Partidului Mişcarea Populară la Consiliul Local Şimleu Silvaniei, consideră că a acumulat destulă experienţă de viaţă pentru a face saltul spre administraţie.

“Din punctul meu de vedere, cea mai mare problemă a Şimleului este lipsa locurilor de muncă. Se închid firmele în Şimleu. Am văzut ce s-a întâmplat la începutul anului. Vedem că şi în Zalău, cele două multinaţionale îşi reduc efectivele. Şi sunt mulţi şimleuani care erau angajaţi acolo, iar acum îşi pierd locurile de muncă. Sunt conştient de faptul că nu Primăria trebuie să facă locuri de muncă, dar Primăria poate avea o conlucrare cu mediul privat, chiar cu alţi investitori, din alte oraşe, pentru deschiderea de noi puncte de lucru în Şimleu. Primăria poate acorda facilităţi reale investitorilor, nu doar la modul declarativ. Un parc industrial, asigurarea de utilităţi în zonele marginale ale oraşului şi multe alte asemenea aspecte ar putea atrage investitorii. Trebuie să avem mare grijă, mai ales acum în perioada aceasta atât de grea pentru întreaga lume”, spune candidatul PMP.

Alături de ceilalţi colegi din Partidul Mişcarea Populară, TRAIAN RASTĂU are în vedere susţinerea proiectului “Nici o locuinţă fără gaze naturale, canalizare şi apă”. Alte proiecte pe care le are în vedere alături de Partidul Mişcarea Populară sunt: crearea pistelor de biciclete, în oraşul Şimleu şi localităţile aparţinătoare, rezolvarea locurilor de parcare pentru personalul medical din Spitalul Orăşenesc Şimleu Silvaniei şi Policlinica veche, luarea de măsuri pentru reducerea poluării pe râul Crasna, identificarea surselor de poluare în vederea stopării acestora, susţinerea agricultorilor în implementarea de proiecte eligibile, din fonduri europene.

Sunt proiecte reale, sunt proiecte realizabile. Sunt proiectele lui TRAIAN RASTĂU şi a colegilor săi din PMP care candidează la Consiliul Local Şimleu Silvaniei.

“Este inadmisibil ca în anul 2020, Şimleul să aibă case care nu au gaze naturale, apă sau canalizare. Lipsa acestor trei bunuri ne împiedică să avem un trai civilizat. O altă problemă a Şimleului este lipsa locurilor de joacă pentru copii. Oraşul are nevoie de mai multe parcuri şi de locuri de joacă pentru copii. Fiind tatăl  a doi copii, ştiu despre ce vorbesc”, spune candidatul PMP la Consiliul Local Şimleu Silvaniei.


Comandat de: Partidul Mişcarea Populară, filiala Sălaj
Executat de: SC Sportul Sălăjean SRL
Cod Unic de Identificare AEP: 21200020

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj