Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca: “Echipa nu a ajuns la nivelul dorit, dar important că am luat cele 3 puncte cu Someşul Dej”


Tehnicianul s-a arătat mulţumit de rezultat, dar nu şi de jocul echipei, care încă suferă. Cu toate acestea, Marius Paşca consideră că victoria cu Someşul Dej a fost meritată, chiar dacă unicul gol s-a marcat din penalty


După două meciuri mai puţin reuşite, în Cupa României cu Sportul Şimleu şi în prima etapă cu CA Oradea, SCM Zalău a reuşit prima victorie cu Someşul Dej.

Formaţia sălăjeană pare să fi depăşit momentul de criză prin cele 3 puncte obţinute în partida de sâmbătă, însă jocul echipei a suferit în continuare.

Nici Marius Paşca nu a părut mulţumit de cum a arătat echipa sa, însă antrenorul s-a declarat încântat de cele 3 puncte, care consideră că sunt meritate.

“Nu mă mulţumeşte jocul echipei, dacă mă raportez la ceea ce s-a jucat în partidele amicale. Încă nu am ajuns la nivelul dorit, dar este posibil să fi intervenit presiunea şi miza jocului. Noi ne-am propus un obiectiv îndrăzneţ, primele trei locuri şi chiar să încercăm calificarea la barajul pentru Liga a II-a. Nu va fi uşor, trebuie să avem răbdare, fiindcă relaţiile de joc şi automatismele nu se formează peste noapte. Începutul de sezon nu a fost cel pe care l-am dorit, dar starea de presiune care s-a răsfrâns asupra echipei şi-a pus amprenta. Important că am luat 3 puncte. Per ansamblu consider că sunt meritate, fiindcă am dominat jocul ca şi posesie, am avut şi două-trei ocazii mari”, a spus Marius Paşca.

Cu patru puncte, SCM Zalău se află pe poziţia a patra, iar sâmbătă, în cadrul etapei a III-a va juca în deplasare la Luceafărul Oradea.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL