Connect with us

Ştiri din Sălaj

Adrian Fărcaş a scăpat de CORONAVIRUS! Vezi sfatul directorului de la DJST Sălaj


La finalul unui tratament de 7 zile în  Spitalul de Infecţioase din Zalău, jibouanul a primit o veste bună: testul PCR a ieşit negativ şi directorul executiv de la Direcția Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj se pregăteşte de externare


Directorul executiv de la Direcția Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj a trecut în ultima perioadă prin momente grele. Infectat cu noul coronavirus, Adrian Fărcaş a fost internat lunea trecută la Spitalul de Infecţioase din Zalău. Din fericire, jibouanul a suferit o formă ușoară de boală virală, astfel că nu a simţit dureri. “Doar că – la un moment dat – mi-am dat seama că mi-am pierdut gustul şi mirosul”, spune Adrian Fărcaş.

Începând de lunea trecută, timp de o săptămână, acesta a urmat un tratament, care a mers foarte bine. Ca urmare, în cursul zilei de azi, fostul fotbalist al formaţiilor FC Maramureș Baia Mare, FC Armătura, FC Zalău sau Rapid Jibou a primit o veste bună. O veste pe care o aştepta cu nerăbdare. Testul PCR a ieşit negativ, astfel că directorul executiv de la DJST Sălaj se pregăteşte de externare!

Aflat încă pe patul de spital, pacientul a ţinut să mulţumească tuturor celor care au fost alături de el în această perioadă grea, dar şi personalului medical, care s-a dedicat trup şi suflet activităţii profesionale. Adrian Fărcaş a ţinut să dea şi un sfat sălăjenilor care au simptome asociate Coronavirus.

”Am fost testat după 7 zile de la spitalizare şi rezultatul a fost negativ. Mâine voi fi externat şi mă voi întoarce acasă, unde o să mai stau izolat încă 7 zile până în data de 28 septembrie 2020. Tratamentul administrat în spital a fost pentru mine unul foarte potrivit în combaterea acestui virus, drept dovada testul PCR a ieşit Negativ după doar 7 zile. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru faptul mi-a ajutat să trec cu bine peste aceste momente grele, mulţumesc familiei şi tuturor celor mi-au transmis gânduri bune în această perioadă. Ţin să mulţumesc în mod deosebit tuturor cadrelor medicale care ne-au tratat într-un mod cu adevărat profesionist, atât pe mine, cât şi pe restul pacienţilor internaţi. În încheiere, deşi nu sunt în măsură să fac asta, aş dori să le transmit tuturor sălăjenilor care au simptome asociate Coronavirus să-şi facă testul PCR pentru a nu-i infecta şi pe alţi semeni de-ai lor”, a menţionat Adrian Fărcaş pentru Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj