Connect with us

FOTBAL

Zoltan Ritli: “La Şimleu Silvaniei s-a văzut că în fotbal este posibil orice”

Antrenorul de la CSM Satu Mare a ţinut să felicite echipa de sub Măgura pentru rezultatul obţinut şi s-a arătat dezamăgit de felul în care elevii săi au tratat ocaziile pe care şi le-au creat


CSM Satu Mare a debutat excelent în noul sezon, reuşind o victorie de senzaţie în faţa celor de la Gloria Bistriţa, o formaţie cu pretenţii din Seria a X-a. Astfel, sătmărenii veneau cu un moral bun la Şimleu Silvaniei, însă, băieţii lui Zoltan Ritli au plecat dezamăgiţi şi fără puncte de sub Măgura.

Chiar dacă au deschis scorul şi şi-au creat mai multe ocazii de gol, victoria le-a aparţinut şimleuanilor care s-au impus cu 2 – 1.

Elevii lui Zoltan Ritli au ratat trei ocazii mari din postură de 1 la 1 cu Paul Cosma, fapt pentru care antrenorul sătmărenilor s-a arătat dezamăgit şi consideră că echipa sa s-a bătut singură.

„La Şimleu Silvaniei s-a văzut că în fotbal este posibil orice. Având în vedere ocaziile pe care le-am avut, pot spune că ne-am bătut singuri. Până la urmă, de asta este frumos fotbalul pentru că îţi oferă momente de astea pentru unii de bucurie şi pentru alţii de tristeţe. Dar, victoria este tot victorie şi trebuie să felicit Şimleul pentru atitudinea pe care au avut-o. Se spune că fotbalul te pedepseşte dacă nu îl tratezi cu seriozitate şi noi trebuie să tragem concluziile. Trebuie să ne adunăm, să reparăm greşelile şi să fim mai atenţi la faza de finalizare”, ne-a declarat Zoltan Ritli.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL