Connect with us

Ştiri din Sălaj

Reacția artistei Sava Negrean Brudaşcu, după ce căminul cultural din satul natal a primit numele ei


Renumita interpretă de muzică populară a fost încercată de sentimente de emoție, după ce buciumanii ei au avut o inițiativă apreciabilă ca semn de recunoștință pentru cariera ei de succes


Ce e mai frumos pentru un artist, decât ca activitatea sa să fie recunoscută? Mai ales, când recunoștința vine tocmai de pe meleagurile natale. Astfel de sentimente a simțit recent și interpreta Sava Negrean Brudaşcu. Doamna cântecului popular românesc născută la poalele Meseșului a fost surprinsă de un gest nobil al administrației locale din comuna natală.

Astfel, după efectuarea lucrărilor de modernizare a căminului cultural din localitatea Buciumi, autoritățile locale au decis ca noul așezământ cultural să primească  numele renumitei interprete de muzică populară.

Hotărârea aprobată în Consiliul Local a fost luată în semn de mare preţuire şi recunoştinţă pentru activitatea pe care Sava Negrean Brudaşcu o desfăşoară pentru promovarea comunei în ţară şi în străinătate.

Din această toamnă, căminul cultural din satul natal al artistei se numește Căminul Cultural “Sava Negrean” din Buciumi.

Deși este mult apreciată în țară și în străinătate, interpreta a primit cu mare emoție decizia luată de Primăria și Consiliul Local Buciumi. 

Mulțumiri buciumanilor mei dragi pentru inițiativa și gândul bun ca o instituție culturală să poarte numele meu! Mulțumesc domnului primar Lazăr Ioan și Consiliului Local al Comunei Buciumi Sălaj! Doamne ajută!🤗🎼🎤🎶”, este mesajul artistei  Sava Negrean Brudaşcu, după ce căminul cultural din satul natal a primit numele ei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj