Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău pregăteşte încă un transfer

În pregătiri cu formaţia zălăuană se află tânărul Mihail Mărgineanu, voleibalist de 19 ani, care în ultimul sezon a mai jucat în Divizia A1, la Gloria Buzău


Lotul pentru sezonul 2020 – 2021 a fost în mare parte finalizat încă de la începutul pregătirilor, însă SCM Zalău a mai căutat un jucător român sub 23 de ani. Asta deoarece regulamentul FRV obligă echipele să folosească un astfel de jucător în 20 de seturi pe durata unui campionat.

Conducerea nu a avut multe variante, mai ales că juniorii nu au putut fi văzuţi la lucru în acest an,deoarece turneele finale nu s-au mai disputat.

Până la urmă, SCM Zalău poate aduce un jucător tânăr ce mai jucat în Divizia A1. Trăgătorul secund Mihail Mărgineanu se află în pregătiri de câteva zile cu echipa zălăuană, iar dacă îi va convinge pe antrenori, acesta va rămâne la SCM Zalău.

“Avem în probe un jucător de 19 ani, de perspectivă care s-ar putea să îl transferăm la echipă. Aşteptăm să îl vedem şi la ceva jocuri amicale şi ne vom decide”, a spus Adrian Feher.

Mihail Mărgineanu joacă pe postul de trăgător secund, iar în sezonul trecut a evoluat la Gloria Buzău.

Gloria Buzău s-a desfiinţat în vară, iar de la formaţia buzoiană au venit alţi doi jucători la Zalău, coordonatorul Liviu Rîpeanu şi centrul Mihai Coasă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1