Connect with us

FOTBAL

Un fost jucător de la FC Zalău şi Rapid Jibou, fundaş de bază la Someşul Dej


Într-un joc al sezonului pe teren propriu, SCM Zalău întâlnește nou-promovata Someșul Dej, care a participat în vară la turneul de baraj de pe Stadionul Municipal Zalău. În lotul clujenilor, unul dintre cei mai experimentați jucători este Alin Toma, cel care ani la rând a activat în competițiile de fotbal și minifotbal din Sălaj


Lotul celor de la Someşul Dej este format în mare parte din jucători tineri, dar  se regăsesc şi câţiva jucători cu state vechi.

Doi dintre ei au evoluat în trecut pentru FC Zalău, e vorba de fundașul Alin Toma și mijlocașul Ionuț Podină, cel din urmă fiind și căpitanul formației clujene..

La 34 de ani, Alin Toma a jucat titular în partida cu Luceafărul Oradea şi este un fundaş de bază la echipa antrenată de Mircea Bolba.

“Întâlnim o echipă foarte bună, dar nu ne este frică de acest meci. Venim cu gândul să câştigăm, mai ales că am înţeles că sunt ceva probleme după ce au fost eliminaţi din Cupă de Şimleu. Noi avem moral bun după victoria cu Luceafărul Oradea şi suntem încrezători înaintea jocului cu Zalăul. Ne-ar mulţumi şi un punct, pentru că totuşi SCM are jucători cu experienţă, care au jucat şi prin Liga a II-a. Pentru acest sezon, noi ne dorim să ne menţinem în Liga a III-a. Avem condiţii bune, iar la Vad avem o bază sportivă de Liga a II-a”, ne-a declarat Alin Toma.

Alin Toma a mai jucat în Sălaj la Rapid Jibou, dar a evoluat cu succes şi în Campionatul Judeţean de Minifotbal, la echipa Sportul Sălăjean.

“Am amintiri frumoase din perioada petrecută la echipele din Sălaj, atât la fotbal, cât și la minifotba! Mă bucur că mai pot juca în Liga a III-a şi pot să îmi ajut echipa. Cu o pregătire bună, Someşul Dej poate face o figură frumoasă în acest sezon”, a mai spus Alin Toma.

Partida dintre SCM Zalău și Someșul Dej se va desfășura sâmbătă după-amiază de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL