Connect with us

FOTBAL

Victoria cu Someşul Dej este vitală pentru SCM Zalău!

După ce a obţinut doar un punct în confruntarea de la CA Oradea, SCM Zalău se gândeşte doar la victorie în jocul de sâmbătă, de pe teren propriu. Adversara zălăuanilor este tot o nou-promovată, care a fost invitată pe ultima sută de metri în Liga a III-a, deşi a fost a treia clasată la turneul de baraj. În faţa grupării din Dej,  SCM este obligată să câştige pentru a trece rapid peste începutul ezitant de sezon


Sâmbătă, ora 17.00, Stadionul “Municipal” din Zalău: SCM Zalău – Someşul Dej

Început de sezon ezitant pentru SCM Zalău, care a fost eliminată din Cupa României de Sportul Şimleu, iar în campionat a debutat cu o remiză, în deplasarea de la CAO Oradea.

Rezultatele nesatisfăcătoare au adus multă presiune asupra echipei, cât mai ales asupra băncii tehnice, astfel că postul celor doi antrenori a fost serios ameninţat.

Până la urmă, Marius Paşca şi Alexandru Pop au rămas la echipă, deoarece SCM Zalău nu a pierdut la Oradea, însă cei doi vor să arate că ultimele două rezultate au fost nişte accidente.

Cu totul altfel vrea să arate SCM Zalău în următoarele jocuri şi să acumuleze puncte, care să o propulseze spre primele locuri ale Seriei a X-a. Prima ocazie va fi sâmbătă, când gruparea de sub Meseş va juca primul joc pe teren propriu.

Adversară va fi tot o echipă nou-promovată, care a prins în extremis Liga a III-a. Este vorba de Someşul Dej, ce s-a clasat pe locul trei la turneul de baraj de la Zalău, dar a fost invitată în eşalonul superior de către FRF, ca urmare a faptului că s-a eliberat un loc.

Someşul Dej s-a organizat rapid din mers, iar la startul Ligii a III-a s-a prezentat bine. Dovadă stă rezultatul din prima etapă, când Someşul a câştigat la Vad cu Luceafărul Oradea, scor 2 – 0. Chiar dacă are parte tot de un duel cu o nou-promovată, SCM Zalău anunţă că va trata meciul cu maximă seriozitate şi nu va lua în calcul decât varianta victoriei.

Înaintea acestui joc, SCM Zalău nu are probleme de lot şi este montată să câştige în faţa unui adversar ce pare inferior din multe puncte de vedere.

Partida dintre SCM Zalău şi Someşul Dej se dispută sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal. Accesul spectatorilor nu va fi permis având în vedere restricţiile care mai sunt în vigoare în ce priveşte pandemia de coronavirus.

“Există o presiune pusă pe echipă în urma rezultatului de la Şimleu, dar împreună cu jucătorii, avem capacitatea de a trece peste această perioadă dificilă. Principalii vinovaţi suntem noi, dar trag speranţa că ne vom reveni, fiindcă am arătat altceva în meciurile de pregătire.   Noi am declarat că vrem să ne batem la primele două locuri şi să  ajungem la baraj.  Avem o echipă cu care am putea bate pe oricine din această serie. Am demonstra-o şi în amicale. Este foarte important să câştigăm meciul de sâmbătă. Nici nu mă gândesc la altă variantă şi trebuie să intrăm pe teren doar cu gânul la cele 3 puncte. Am încredere în jucători şi sper să intrăm într-o stare de normalitatea, prin câştigarea următoarelor două jocuri. Întâlnim  o nou-promovată, dar nu vom tratat de sus adversarul”.

Marius Paşca – antrenor SCM Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL