Connect with us

FOTBAL

Logon Romaric, noua achziţie de la SCM Zalău

Chiar înaintea începutului de campionat, SCM a reuşit să îl transfere pe atacantul englez, care ultima dată a fost în Liga a II-a, la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc


Rămasă descoperită în atac după despărţirea de Arndol Neuers, SCM Zalău a căutat în disperare un alt atacant şi a găsit o soluţie, chiar înaintea jocului cu CAO Oradea.

Astfel, conducerea a reuşit să îl aducă la Zalău pe atacantul de origine engleză, Logon Romaric, care nu vine pentru prima dată în România. Fotbalistul de 28 de ani a mai jucat în Liga a III-a, la AFC Odorheiu Secuiesc, dar ultima dată a bifat meciuri în Liga a II-a, la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, de care s-a despărţit la finalul sezonului trecut.

Masivul jucător a mai evoluat în cariera sa la echipe din ligile inferioare din Anglia, Suedia şi Germania, iar din anul 2018  evoluează pentru formaţii din România.

Logon Romaric a şi debutat pentru SCM Zalău, în partida cu CAO Oradea, unde a fost titular, chiar dacă a făcut doar două antrenamente cu noua sa echipă. Romaric a avut o evoluţie bună şi în minutul 35 a reuşit să scoată penalty-ul din care Raul Stanciu a deschis scorul.

“Sper să se plieze pe ceea ce ne dorim noi. Este un vârf de atac bun care ne poate ajuta. Am început cu el titular la Oradea, dar l-am schimbat pentru că mi-a fost frică să nu se accidenteze. A venit doar de câteva zile la echipă. Este un jucător masiv cu calităţi şi îmi place ce am văzut la el”, ne-a declarat Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL