Connect with us

Ştiri din Sălaj

Momente grele pentru directorul Direcției Județene pentru Sport şi Tineret Sălaj. Adrian Fărcaș are CORONAVIRUS


Jibouanul Adrian Fărcaș a ajuns pe patul de spital, după ce fostul fotbalist s-a infectat inexplicabil cu noul coronavirus


Directorul executiv de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj trece prin momente grele. Deși s-a ferit și a urmat cu strictețe toate măsurile de prevenție încă de când a început pandemia, Adrian Fărcaș a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

„Am coronavirus. Dacă eu nu m-am ferit, atunci nu s-a ferit nimeni. Am dezinfectant acasă, la birou, în mașină… Degeaba. Am fost confirmat cu COVID-19.  Doctorii au spus că am prins virusul acum câteva zile, dar eu am fost doar la serviciu și acasă!? Dacă așa a dorit Domnul, înseamnă că așa a fost mai bine pentru mine. M-am resemnat, dar sunt optimist. Acum, urmez un tratament și sper că totul va fi bine”, a declarat Adrian Fărcaș pentru Sportul Sălăjean.

Sâmbătă dimineața, Adrian Fărcaș lua micul dejun acasă, la Jibou, alături de familia sa. La un moment dat, și-a dat seama că nu mai are gust și miros. A luat o sticluță de parfum în mână a mirosit-o, dar nimic. A sunat o rudă de la Cluj-Napoca, doctor de profesie, care i-a spus că e suspect de coronavirus.

A mers rapid la Spitalul Județean de Urgență de la Zalău și a făcut primul test, testul pentru anticorpi, care a ieșit negativ. S-a bucurat, dar pentru siguranță a mers la Spitalul de Infecțioase din municipiu, unde a făcut și testul PCR. Fiind weekend, rezultatul a întârziat câteva zile.

Luni seara, directorul executiv de la DJST a fost sunat de cineva de la DSP, care i-a dat vestea cea proastă: a fost confirmat cu noul coronavirus. De urgență, a fost internat la Spitalul de Infecțioase din municipiul Zalău, unde a început tratamentul.

Până la urmă, acesta a făcut o formă ușoară de boală virală, astfel că după două zile, mai exact miercuri seara, i-a revenit mirosul și gustul. Acum, starea fostului fotbalist de la FC Maramureș Baia Mare, FC Armătura, FC Zalău sau Rapid Jibou e bună și totul merge spre bine.

Adrian Fărcaș va rămâne în spital încă câteva zile, până când va efectua și al doilea test. Dacă acesta va fi negativ, directorul executiv al Direcției de Sport și Tineret va fi externat, urmând ca după încă o săptămână să efectueze și al treilea test.

„În această perioadă, soția îmi trimite poze cu familia, cu căsuța noastră, cu cățelul nostru. Acum, îmi dau seama cât de mult contează unele lucruri simple, pe care în nebunia din zilele de azi le mai uităm de multe ori. În acest moment, visul meu este unul singur: să ajung acasă sănătos și să îmi pot îmbrățișa soția, fetița și pe părinții mei”, a mai spus directorul care în luna iunie a împlinit 39 de ani.

Din fericire, niciun alt membru al familiei Fărcaș nu a fost confirmat cu coronavirus. Situația arată a fi bună și la Direcția Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj, unde DSP nu a solicitat ca personalul să intre în izolare.

În aceste condiții, nu ne mai rămâne decât să credem că visul lui Adrian Fărcaș se va îndeplini, iar directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj să ajungă cu bine în sânul familiei!

Sănătate maximă, Adrian Fărcaș!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj