Connect with us

Ştiri din Sălaj

PMP de nota 10+ la comuna Marca

Ajuns la 44 de ani, IOAN LONTE, sau NICA, după cum îi spun apropiaţii, este un om bine văzut în comuna Marca şi împrejurimi. Calităţile sale de lider, de bun organizator, l-au determinat să candideze din partea Partidului Mişcarea Populară la Primăria comunei Marca. Totodată, el este cel ce deschide lista pentru Consiliul Local şi se află pe unul din locurile pentru Consiliul Judeţean Sălaj.

“Probabil cea mai mare problemă a comunei o reprezintă drumurile. Şi aici mă refer îndeosebi la drumurile comunale şi la cele secundare. Aceste drumuri trebuie asfaltate. Toate! Mă cunoaşteţi, ştiţi că atunci când spun că fac un lucru, chiar fac acel lucru. Aveţi încredere. Vom asfalta aceste drumuri. O altă idee pe care o am este legată de reabilitarea drumurile agricole şi a canalelor de colectare a apei. Şi o voi rezolva şi pe aceasta.”

Candidatul PMP are în vedere amenajarea unui teren şi realizarea infrastructurii pentru un parc industrial în comună. “Vrem să dezvoltăm un parc industrial, aici, în Marca, astfel încât oamenii să nu mai plece la Şimleu, la Suplacu, la Marghita sau în alte părţi, ci să lucreze aici, acasă. Şi vrem să vină oameni din alte comune să lucreze aici. Va fi un mare beneficiu pentru comuna noastră. Şi sunt sigur că vom reuşi să amenajăm un parc cu panouri fotovoltaice.”

IOAN LONTE vede o oportunitate în faptul că Marca se învecinează cu Suplacu de Barcău şi îşi doreşte consolidarea relaţiilor dintre autorităţile locale şi OMV Petrom prin realizarea de proiecte comune. Totodată, el consideră că introducerea gazului în fiecare casă a comunei Marca este o necesitate a anului 2020. “În alte comune, s-a putut introduce gazul în fiecare casă. La noi de ce să nu se poată? Se poate, trebuie doar implicare, trebuie doar voinţă. Mă cunoaşteţi pe mine, îi cunoaşteţi pe oamenii din echipa mea. Împreună cu ei facem o echipă de nota 10+. Şi este o echipă de nota 10+ pentru comuna noastră, comuna Marca.”

Candidatul Partidului Mişcarea Populară la Primăria Marca consideră că realizarea accesului pietonal pe toată raza comunei este un proiect realizabil. El mai are în vedere, printer altele, construirea unui teren de fotbal şi înfiinţarea unei echipe de fotbal în comună.

“Se vor realiza cu prioritate proiectele eligibile pe fonduri europene nerambursabile. Este păcat să nu accesăm aceste fonduri de la Uniunea Europeană. Ştiţi cum se zice: Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă în sac. Vrem să accesăm fonduri europene pentru comună! Trebuie să accesăm aceste fonduri! Este spre binele comunei, spre binele nostru, al tuturor!”, spune IOAN LONTE, candidatul PMP la Primăria comunei Marca.

Comandat: Partidul Mișcarea Populară Filiala Sălaj
Cod Unic de Identificare AEP: 21200020

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj