Connect with us

Ştiri din Sălaj

Intervenţia elicopterului SMURD a dus la salvarea unei bătrâne de 88 de ani!


Femeia suferea de un sindrom coronarian acut, starea sa fiind gravă. Echipajul medical a reușit să o restabilizeze pe femeia din comuna Marca


Miercuri dimineaţa, un echipaj SMURD de la Garda de pompieri Nușfalău a fost solicitat să intervină la un caz medical din localitatea Leșmir (comuna Marca).

Cum starea persoanei era gravă, a fost solicitat elicopterul EC-135 de la Punctul de Operare Aeromedical Jibou. Eroii de pe elicopterul SMURD au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei femei în vârstă de 88 de ani.

Având în vedere starea gravă în care se afla persoana – aceasta suferind un sindrom coronarian acut, a fost necesară intervenția de înaltă competență a echipajului de pe elicopterul de la Jibou.

Echipa medicală de la bordul elicopterului – compusă din căpitan Ivan Gabriel, locotenent-comandor Suflet Robert, medic Pintea Florin, asistent medical Bonda Daniela – a reușit stabilizarea femeii.

Aceasta a fost transferată de urgență, pe calea aerului la sediul ISU SMURD Sălaj. De acolo, pacienta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău de către o ambulanţă SMURD.

Intervenția echipajului medical a salvat astfel încă o viață!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj