Connect with us

HANDBAL

Handbalul feminin, pus pe lista de aşteptare!  

Dacă întrecerea la masculin a început  ieri cu un turneu în care sunt programate trei etape, campionatul de handbal feminin mai are de aşteptat o lună de zile. Competiţia va începe abia pe 14 octombrie, cu un turneu în care se va desfăşura o singură rundă. Al doilea turneu ar urma să aibă loc în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie, cu patru etape programate! 


Turneele Cupei României s-au încheiat atât la feminin, cât şi la masculin, iar la băieţi s-a jucat şi turneul de promovare. La fete, această întrecere nu a mai avut loc, deoarece au rămas 4 echipe în cursa pentru cele patru locuri disponibile în Liga Florilor.

Din această săptămână a început şi campionatul la handbal masculin, iar primele trei etape se desfăşoară sub forma unui turneu de trei zile, la Sf. Gheorghe.

Dacă băieţii au revenit în febra jocurilor oficiale, fetele mai au de aşteptat până în 14 octombrie când se preconizează startul Ligii Florilor.

Campionatul de handbal feminin era programat să înceapă pe 27 august, apoi s-a amânat în septembrie, însă în Consiliul de Administraţie de luni s-a decis o altă amânare!

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 16 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL